Ga naar inhoud

Univé heet u graag welkom in onze winkel in Enschede

Maak een afspraak

De adviseurs van Univé Enschede

Onze adviseurs in de Univé winkel in Enschede staan elke dag voor u klaar met advies over uw (toekomstige) verzekeringsproducten.

Adres en contactgegevens

Het Eeftink 22
7541 WH Enschede
  • 053 3034 510

    Op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur

    Zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur

Openingstijden winkel

maandag09:30 - 17:30
dinsdag09:30 - 17:30
woensdag09:30 - 17:30
donderdag09:30 - 17:30
vrijdag09:30 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Univé Enschede

Brengt u binnenkort een bezoek aan onze winkel in Enschede? De locatie aan Het Eeftink 22, is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. U kunt op de parkeerplaats bij het kantoor gratis voor de deur parkeren. Bushaltes vindt u op enkele meters loopafstand van de winkel.

Plan route

Uitgelichte diensten bij Univé Enschede

Naast verzekeringsproducten kunt u bij Univé Enschede ook terecht voor verschillende diensten. Op zoek naar alle verzekeringsproducten? Klik dan op de knop 'alle verzekeringen'.

Verzekeringen en diensten van Univé Enschede

Bij de Univé winkel in Enschede informeren we u graag over uw verzekeringsproducten, over onze diensten en geven wij onafhankelijk hypotheekadvies. U bent van harte welkom!

Univé pakketkorting

Ontdek ook de Univé pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar uw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Univé Oost is trotse partner van FC Twente

Altijd op de hoogte

Univé Oost sponsort lokale initiatieven

Hypotheekadvies bij Univé Enschede

Hypotheekadvies op maat

Een huis kopen is al spannend genoeg. Hoe weet je zeker dat je de juiste hypotheek afsluit en het ook de juiste blijft? Univé geeft je die zekerheid met eerlijk en transparant hypotheekadvies. En daarbij kennen we de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. Bovendien werken we nauw samen met Vereniging Eigen Huis.

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek voor jouw situatie vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden we altijd de hypotheek die bij je past. Je krijgt een vaste hypotheekadviseur waar je 1 op 1 mee kunt praten. Bijvoorbeeld via een persoonlijk gesprek in 1 van onze 100 winkels. Of door gebruik te maken van videobellen.

Verandert je situatie? Met De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis zie je meteen wat dat betekent voor je hypotheek. Ook krijg je altijd een seintje als bijstellen voordeel oplevert.

Maak snel kennis met je nieuwe hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Plan een gratis oriëntatiegesprek