Ga naar inhoud

Univé Doetinchem - Uw lokale verzekeraar

Maak een afspraak

De Univé adviseurs van Doetinchem

De verzekeringsadviseurs van onze Univé winkel in Doetinchem staan dagelijks voor u klaar om u te adviseren over verzekeringen, diensten en hypotheken.

Adres en contactgegevens

Terborgseweg 8
7005 BA Doetinchem
  • 053 3034 510

    Op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur

    Zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur

Openingstijden winkel

maandag09:30 - 17:30
dinsdag09:30 - 17:30
woensdag09:30 - 17:30
donderdag14:00 - 17:30
vrijdag09:30 - 13:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Bereikbaarheid

Wij verwelkomen u graag op ons kantoor aan de Terborgseweg 8 zeer nabij het stadscentrum. Wij zijn goed te bereiken met de fiets. Komt u met de auto dan is het overal betaald parkeren, maar wij hebben een aantal klant parkeerplaatsen aan de achterzijde van ons pand, via de Spinbaan te bereiken. Dan zit er naast de achteringang een bel, zodat u niet hoeft om te lopen. Graag tot snel!

Plan route

Uitgelichte verzekeringsproducten van Univé Doetinchem

Hieronder vindt u een selectie van de meest gekozen verzekeringsproducten bij Univé Doetinchem. Klik op de knop 'alle verzekeringen' om alle verzekeringen te bekijken in één oogopslag.

Verzekeringen en diensten van Univé Doetinchem

Bij Univé in Doetinchem kunt u terecht voor alle verzekeringsproducten en diensten van Univé. Ook als u al klant bent adviseren wij u graag over uw huidige situatie en mogelijke voordelen.

Univé pakketkorting

Ontdek ook de Univé pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar uw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Vrijblijvende offerte - premievergelijker

Bent u benieuwd welke voordelen Univé u te bieden heeft? Vergelijk dan uw huidige polis met die van Univé. Meld u via onderstaande link aan voor een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Zonder winstoogmerk, met oog voor elkaar

Altijd op de hoogte

Univé Oost sponsort lokale initiatieven

Hypotheekadvies bij Univé Doetinchem

Hypotheekadvies op maat

Een huis kopen is al spannend genoeg. Hoe weet je zeker dat je de juiste hypotheek afsluit en het ook de juiste blijft? Univé geeft je die zekerheid met eerlijk en transparant hypotheekadvies. En daarbij kennen we de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. Bovendien werken we nauw samen met Vereniging Eigen Huis.

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek voor jouw situatie vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden we altijd de hypotheek die bij je past. Je krijgt een vaste hypotheekadviseur waar je 1 op 1 mee kunt praten. Bijvoorbeeld via een persoonlijk gesprek in 1 van onze 100 winkels. Of door gebruik te maken van videobellen.

Verandert je situatie? Met De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis zie je meteen wat dat betekent voor je hypotheek. Ook krijg je altijd een seintje als bijstellen voordeel oplevert.

Maak snel kennis met je nieuwe hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Plan een gratis oriëntatiegesprek