Ga naar inhoud

Wij heten u graag welkom bij de Univé winkel in Winsum!

Maak een afspraak

Verzekeringsadviseurs van Univé Winsum

De adviseurs van Univé Winsum staan graag voor u klaar om u te adviseren over de verzekeringen en diensten van Univé. Ook voor hypotheekadvies op maat kunt u bij ons terecht.

Ineke Roorda

Verzekeringsadviseur

Anette Holt

Verzekeringsadviseur

Than Nguyen

Verzekeringsadviseur

Annet Bronda

Verzekeringsadviseur

Alina Kloosterman

Verzekeringsadviseur

Adres en contactgegevens

Ranumerweg 2
9951 ST Winsum

Openingstijden winkel

maandag10:00 - 17:00
dinsdag08:30 - 17:00
woensdag08:30 - 17:00
donderdag08:30 - 17:00
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Bereikbaarheid

Onze Univé winkel is sinds jaren gevestigd aan de Ranumerweg 2 in Winsum. Winsum speelt een belangrijke rol in het ontstaan van Univé. Inwoner Geert Reinders zette daar namelijk in 1794 de ‘Sociëteit van Onderlinge bijstand in gevallen van Brand’ op. Deze coöperatieve verzekeraar is de voorloper van Univé. De winkel is met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan gemakkelijk op het terrein van de winkel.

Plan route

Uitgelichte verzekeringen en diensten bij Univé Winsum

Bij onze Univé winkel in Winsum adviseren wij u graag over alle verzekeringsproducten en handige diensten die Univé te bieden heeft. Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek en laat je informeren. De koffie staat klaar. Bekijk hieronder de producten van Univé Winsum.

Woonverzekering

Meer informatie

Autoverzekering

Meer informatie

Rechtsbijstand

Meer informatie

Verzekeringen en diensten Univé Winsum

Univé Winsum biedt alle verzekeringen en diensten van Univé. Ook kunt u meerdere verzekeringen tegelijk afsluiten in een pakket met aantrekkelijke pakketkorting.

Univé-pakketkorting

Ontdek ook de Univé-pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar jouw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je al een verzekering lopen bij een andere verzekeringsmaatschappij, maar ben je benieuwd naar het aanbod van Univé? Stuur ons jouw huidige polis en wij geven jou vrijblijvend een offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Univé hypotheekadvies

Een huis kopen is al spannend genoeg. Hoe weet je zeker dat je de juiste hypotheek afsluit en het ook de juiste blijft? Univé geeft je die zekerheid met eerlijk en transparant hypotheekadvies. En daarbij kennen we de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. Bovendien werken we nauw samen met Vereniging Eigen Huis

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek voor jouw situatie vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden we altijd de hypotheek die bij je past. Je krijgt een vaste hypotheekadviseur waar je 1 op 1 mee kunt praten. Bijvoorbeeld via een persoonlijk gesprek in 1 van onze 100 winkels. Of door gebruik te maken van videobellen.

Verandert je situatie? Met De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis zie je meteen wat dat betekent voor je hypotheek. Ook krijg je altijd een seintje als bijstellen voordeel oplevert.

Maak snel kennis met je nieuwe hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Meer informatieOf maak een afspraak

Zonder winstoogmerk, met oog voor elkaar

Altijd op de hoogte