Ga naar inhoud

Wij heten u graag welkom bij onze winkel in Steenwijk!

Maak een afspraak

De verzekeringsadviseurs van Univé Steenwijk

Op zoek naar informatie over een verzekering? Uw huidige verzekeringen bespreken? Kom geheel vrijblijvend langs bij Univé Steenwijk. Wij helpen u graag.

Adres en contactgegevens

Oosterstraat 88
8331 HG Steenwijk
  • 0521 53 46 30

    Op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur

    Zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur

Openingstijden winkel

maandag10:00 - 17:00
dinsdag08:30 - 17:00
woensdag08:30 - 17:00
donderdag08:30 - 17:00
vrijdag08:30 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Bereikbaarheid

Univé Steenwijk bevindt zich in een historisch pand aan de Oosterstraat in Steenwijk. U bereikt ons gemakkelijk met de auto én met het openbaar vervoer. Parkeerplaats Oosterpoort ligt om de hoek. Hier kunt u gratis parkeren. Bushaltes bevinden zich op loopafstand.

Plan route

Uitgelichte producten en diensten Univé Steenwijk

De adviseurs van Univé Steenwijk helpen u graag met al uw verzekeringsvraagstukken. Of u nu al klant bent of niet, wij helpen u graag. Bekijk hieronder de producten en diensten van Univé Steenwijk.

Verzekeringen en diensten bij Univé Steenwijk

Univé Steenwijk biedt alle verzekeringen en diensten van Univé aan. Ook kunt u bij ons meerdere verzekeringen tegelijk afsluiten in een pakket met onze aantrekkelijke pakketkorting.

Univé-pakketkorting

Ontdek ook de Univé-pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar jouw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je al een verzekering lopen bij een andere verzekeringsmaatschappij, maar ben je benieuwd naar het aanbod van Univé? Stuur ons jouw huidige polis en wij geven jou vrijblijvend een offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Univé hypotheekadvies

Een huis kopen is al spannend genoeg. Hoe weet je zeker dat je de juiste hypotheek afsluit en het ook de juiste blijft? Univé geeft je die zekerheid met eerlijk en transparant hypotheekadvies. En daarbij kennen we de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. Bovendien werken we nauw samen met Vereniging Eigen Huis

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek voor jouw situatie vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden we altijd de hypotheek die bij je past. Je krijgt een vaste hypotheekadviseur waar je 1 op 1 mee kunt praten. Bijvoorbeeld via een persoonlijk gesprek in 1 van onze 100 winkels. Of door gebruik te maken van videobellen.

Verandert je situatie? Met De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis zie je meteen wat dat betekent voor je hypotheek. Ook krijg je altijd een seintje als bijstellen voordeel oplevert.

Maak snel kennis met je nieuwe hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Meer informatieOf maak een afspraak

Zonder winstoogmerk, met oog voor elkaar

Altijd op de hoogte