Ga naar inhoud

Overlijdensrisicoverzekering in Amsterdam

Met de overlijdensrisicoverzekering van Univé voorkomt u dat uw nabestaanden achterblijven met financiële zorgen. Doordat wij na uw overlijden een bedrag aan uw dierbaren uitkeren, kunnen zij bijvoorbeeld de huur, hypotheek, kinderopvang of studiekosten blijven betalen. Onze ervaren adviseurs in Amsterdam vertellen u er graag meer over.

Maak een afspraak

Verzekering voor 1 of 2 personen

Af te stemmen op uw persoonlijke situatie

Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid mogelijk

Zo werkt de overlijdensrisicoverzekering van Univé

U kunt onze overlijdensrisicoverzekering afsluiten voor uzelf óf voor u en uw partner. De verzekering is volledig naar wens af te stemmen. Daardoor sluit deze altijd goed aan op uw leven, op dat van uw partner of op het leven van u beiden.

De overlijdensrisicoverzekering van Univé vult u makkelijk aan met verschillende mogelijkheden:

  • Koppelen aan uw hypotheek: als u de overlijdensrisicoverzekering aan uw hypotheek verbindt, dan wordt uw verzekering verpand aan de hypotheekverstrekker. Daardoor betaalt u vaak minder premie. Met de uitkering bij overlijden wordt uw hypotheek (deels) afgelost.

  • Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid: als u voor minimaal 80% arbeidsongeschikt raakt, dan hoeft u geen premie meer te betalen. Bij een arbeidsongeschiktheid tussen 45% en 80% betaalt u 50% minder premie.

  • Overlijdensrisicoverzekering voor kinderen: uw kinderen zijn verzekerd tot hun 18e jaar. Als uw kind overlijdt vóór het 18e jaar, dan krijgt u een uitkering. Dit geldt ook voor stief-, pleeg- of adoptiekinderen.

Ook een overlijdensrisicoverzekering in Amsterdam?

Onze adviseurs vertellen u graag meer over deze verzekering.

Maak een afspraak

Adres en contactgegevens

Dorpsstraat 81
1531 HB Wormer

Openingstijden winkel

Maandag09:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Univé Amsterdam

In onze winkel in Amsterdam bent u aan het juiste adres voor al uw verzekeringsvragen. Of u nu particulier bent of ondernemer: u krijgt de beste adviezen van onze deskundige adviseurs. U bent van harte welkom op afspraak.​

Plan route

Meer verzekeringen en diensten bij Univé Amsterdam

Hypotheekadviseur

Meer informatie

Uitvaartverzekering

Meer informatie

Pensioenadviseur

Meer informatie