Ga naar inhoud

Bootverzekering in Amsterdam

Met de bootverzekering van Univé gaat u altijd met een gerust gevoel het water op, binnen én buiten Amsterdam. Veroorzaakt u met uw boot of sloep schade aan anderen? Dan bent u standaard WA-verzekerd tot een bedrag van 5 miljoen euro. Vaart u schadevrij, dan ontvangt u tot 40% no-claimkorting op uw premie.

Bereken uw premie

Zo werkt de bootverzekering van Univé

Met onze bootverzekering is niet alleen uw boot of sloep goed verzekerd: ook de motor, accessoires en nautische apparatuur zijn meeverzekerd. Bij het afsluiten van de verzekering stelt u zelf uw pakket samen. En dat is handig, want zo bepaalt u zelf welke risico’s u wilt afdekken en voor welk vaargebied u uw boot of sloep wilt verzekeren.

Welke dekking u ook kiest, bij schade aan anderen of andermans eigendommen bent u altijd verzekerd tot € 5 miljoen. Wilt u uw dekking uitbreiden? Dan kan dat bijvoorbeeld met onze dekking voor diefstal en (pogingen tot) inbraak. Of met onze dekking voor beschadigingen aan uw boot, bijvoorbeeld als gevolg van brand, ontploffing, storm of een aanvaring.

Goed om te weten: bij de bovenstaande uitbreidingen is uw eventueel meeverzekerde volgboot of trailer inbegrepen. Daarnaast is uw inboedel standaard meeverzekerd tot een bedrag van 20% van de verzekerde waarde van uw boot.

​​

Uw bootverzekering bij Univé Amsterdam?

Onze adviseurs in Amsterdam vertellen u graag meer over onze bootverzekering.

Maak een afspraak

Liever direct uw premie berekenen en uw boot online verzekeren via onze website? Dat kan natuurlijk ook!

Bereken uw premie

Meer verzekeringen en diensten bij Univé Amsterdam