Zorgeloosch en Univé

Zorgeloosch helpt u met alles rondom uw scheiding. Van meditation tot hypotheekadvies, van tijdelijke woonruimte tot de belastingaangifte en de verzekeringen. Dat zorgt voor overzicht en rust tijdens een emotionele periode waarin je ook nog eens heel veel moet regelen.

Univé is een partner van Zorgeloosch en helpt u om ook uw verzekeringen goed te regelen na een scheiding. De verzekeringen zijn misschien niet het eerste waar u aan denkt als u uit elkaar gaat. Toch is het ook belangrijk om dit goed te regelen nu uw situatie verandert.

Univé helpt u met uw verzekeringen

Univé biedt specifieke hulp bij scheiding. Op basis van de nieuwe situatie bespreken we de verzekeringen die jullie gezamenlijk hebben afgesloten. Denk bijvoorbeeld aan de inboedelverzekering, autoverzekering en de opgebouwde no-claimkorting. En hoe zit het als één van jullie een nieuwe woning heeft? Het is dan slim uw verzekeringen aan te passen naar de nieuwe situatie.

Maak een afspraak met één van onze adviseurs en ontvang gratis, vrijblijvend advies over uw verzekeringen na uw scheiding. 

Maak een afspraak