Ga naar inhoud

Cyberhulp van Univé

  • 24/7 hulp van onze cyberhelpdesk
  • Bekijk onze tips tegen cybercrime
  • Standaard bij al onze verzekeringen

Haal alleen in huis wat goed voelt met Univé Cyberhulp

U krijgt standaard 24/7 cyberhulp bij al onze verzekeringen. Zo helpen wij u de cybercriminelen buiten de deur te houden. En heeft u een inboedel- en/of aansprakelijkheidsverzekering van Univé? Dan bent u vaak tot € 2.000 per jaar verzekerd tegen cyberschade. 

Met welke soorten Cybercrime kan ik te maken krijgen?

Criminelen weten vaak op veel verschillende manieren toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens of apparaten. Onderstaand vind u een overzicht van de meest voorkomende vormen van cybercrime.

Wanneer krijg ik een vergoeding bij cyberschade?

Heeft u een aansprakelijkheids- en/of een inboedelverzekering? Dan krijgt u in geval van cyberschade vaak tot € 2.000 per jaar vergoed. Voor wat voor soort schade dit geldt, leest u hieronder.

Verdachte website? Check het met ScamCheck

Twijfelt u over de betrouwbaarheid van een webshop of een linkje in een e-mail? Via de online tool Scamcheck kunt u direct checken of een website misschien onveilig is.

ScamCheck is te benaderen via veiliginternetten.nl. U plakt een link in de zoekbalk van ScamCheck en u ziet direct of een website betrouwbaar is.

De tool  maakt gebruik van input van o.a. Thuiswinkel.org, Kamer van Koophandel en internationale partijen als Trustpilot en Scamadviser.

Doe de ScamCheck

Lees onze praktijkverhalen over cybercriminaliteit

Veelgestelde vragen

Zo werkt de cyberhelpdesk

Nog geen woonverzekering van Univé?

Met onze woonverzekeringen haalt u alleen in huis wat goed voelt.  Standaard met 24/7 cyberhulp. Toch cyberschade? Phishing is vaak verzekerd via onze inboedelverzekering. Ook dat is de zekerheid van Univé.

Benieuwd welke verzekeringen het beste passen bij uw woonsituatie? Onze adviseurs vertellen u graag meer in een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak nu een afspraak