Ga naar inhoud

Univé Utrecht

Onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar om u te adviseren over de verzekeringen en diensten van Univé. We ontvangen u graag in onze winkel in Utrecht, de koffie staat klaar!

Maak een afspraak

Adviseurs van Utrecht

Mike Chaney

Adviseur Particulier

Marcel van Doorn

Adviseur Particulier

Adres en contactgegevens

Obbinklaan 78E
3571 NJ Utrecht

Openingstijden winkel

maandag13:00 - 17:00
dinsdag09:00 - 17:00
woensdag09:00 - 17:00
donderdag09:00 - 17:00
vrijdag09:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Univé Utrecht

Bij Univé Utrecht vindt u een compleet aanbod van verzekeringen en hypotheken. Bovendien bent u voor uw zakelijke verzekeringen bij Univé Utrecht aan het juiste adres. Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar. Kom gerust eens langs, de koffie staat voor u klaar.

Plan route

Verzekeringen en diensten

Univé Utrecht biedt alle producten aan van Univé. U kunt ook zelfs meerdere producten tegelijk afsluiten in een pakket met pakketkorting.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Heeft u al een verzekering lopen bij een andere verzekeringsmaatschappij, maar bent u benieuwd naar het aanbod van Univé? Stuur ons uw huidige polis en wij geven u vrijblijvend een offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Univé hypotheekadvies

Een huis kopen is al spannend genoeg. Hoe weet je zeker dat je de juiste hypotheek afsluit en het ook de juiste blijft? Univé geeft je die zekerheid met eerlijk en transparant hypotheekadvies. En daarbij kennen we de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. Bovendien werken we nauw samen met Vereniging Eigen Huis

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek voor jouw situatie vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden we altijd de hypotheek die bij je past. Je krijgt een vaste hypotheekadviseur waar je 1 op 1 mee kunt praten. Bijvoorbeeld via een persoonlijk gesprek in 1 van onze 100 winkels. Of door gebruik te maken van videobellen.

Verandert je situatie? Met De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis zie je meteen wat dat betekent voor je hypotheek. Ook krijg je altijd een seintje als bijstellen voordeel oplevert.

Maak snel kennis met je nieuwe hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Meer informatieOf maak een afspraak

Univé Utrecht - Altijd persoonlijk en dichtbij

Actueel nieuws

Univé Utrecht steunt lokale initiatieven

Sponsoring

Lees meer

Ledenraad

Lees meer