Ga naar inhoud

Univé Sliedrecht

Onze deskundige adviseurs staan dagelijks voor u klaar om u te adviseren over de verzekeringen en diensten van Univé. We ontvangen u graag in onze winkel in Sliedrecht, de koffie staat klaar!

Maak een afspraak

Adviseurs van de Univé winkel in Sliedrecht

In onze Univé winkel in Sliedrecht staan onze verzekeringsadviseurs dagelijks voor u klaar met advies over verzekeringen, hypotheken en de diensten van Univé. 

Eugene Bruning

Verzekeringsadviseur

Adres en contactgegevens

Stationspark 125
3364 DA Sliedrecht

Openingstijden winkel

maandag09:00 - 17:00
dinsdag09:00 - 17:00
woensdagGesloten
donderdag09:00 - 17:00
vrijdag09:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Bereikbaarheid

Komt u binnenkort langs bij onze winkel aan de in Sliedrecht? U bereikt ons gemakkelijk met de auto en met het openbaar vervoer. Parkeren kan voor de deur. Het station van Sliedrecht ligt aan de overkant van de weg.

Plan route

Services in deze winkel

Univé Sliedrecht geeft advies op maat en helpt bij het afsluiten van producten. Wij helpen u ook graag bij het afsluiten van pakketten, waarbij u pakketkorting ontvangt.

Woonverzekering

Meer informatie

Autoverzekering

Meer informatie

Zorgverzekering

Meer informatie

Verzekeringen en diensten

Univé Sliedrecht biedt alle (verzekerings)producten van Univé aan. Ook is het mogelijk om bij ons meerdere verzekeringen tegelijk af te sluiten in een pakket met pakketkorting.

Univé Pakketkorting

Ontdek ook de Univé pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar uw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Univé hypotheekadvies

Een huis kopen is al spannend genoeg. Hoe weet je zeker dat je de juiste hypotheek afsluit en het ook de juiste blijft? Univé geeft je die zekerheid met eerlijk en transparant hypotheekadvies. En daarbij kennen we de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. Bovendien werken we nauw samen met Vereniging Eigen Huis

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek voor jouw situatie vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden we altijd de hypotheek die bij je past. Je krijgt een vaste hypotheekadviseur waar je 1 op 1 mee kunt praten. Bijvoorbeeld via een persoonlijk gesprek in 1 van onze 100 winkels. Of door gebruik te maken van videobellen.

Verandert je situatie? Met De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis zie je meteen wat dat betekent voor je hypotheek. Ook krijg je altijd een seintje als bijstellen voordeel oplevert.

Maak snel kennis met je nieuwe hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Meer informatieOf maak een afspraak

Vraag vrijblijvende offerte aan

Heeft u al een verzekering lopen bij een andere verzekeringsmaatschappij, maar bent u benieuwd naar het aanbod van Univé? Stuur ons uw huidige polis en wij geven u vrijblijvend een offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Zonder winstoogmerk, met oog voor elkaar

Univé Sliedrecht steunt lokale initiatieven

Ledenraad

Lees meer

Sponsoring

Lees meer

Actueel nieuws