Ga naar inhoud

Univé Eindhoven

Onze adviseurs helpen u graag met persoonlijk advies over de verzekeringen en diensten van Univé. Maak een afspraak en kom langs bij ons in Microlab Eindhoven, de koffie staat klaar!

Maak een afspraak

Univé Eindhoven is gevestigd in Microlab

Van oudsher is Univé een coöperatie, wij hebben dan ook leden in plaats van klanten. We staan niet alleen klaar voor onze leden, maar dragen ook bij aan de community waar we deel van uitmaken. Dit kan zijn je vereniging, maar ook de buurt waar je woont of de plek waar je werkt of sport. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden; Dichtbij en Persoonlijk. 

In Eindhoven hebben we er daarom voor gekozen om vanuit een traditionele winkel over te gaan naar de community Microlab op het voormalig industrieterrein Strijp-S. We zijn gevestigd in het oude Philips SFH gebouw. Een pand met een rijke historie en met uitzicht op het PSV stadion, waar Univé partner van is. In deze community zijn verschillende bedrijven uit Eindhoven gevestigd waar we mee samenwerken. En zo kunnen we nog meer terug geven aan onze klanten.

Services in deze winkel

Univé Eindhoven geeft advies op maat en helpt bij het afsluiten van producten. Wij helpen u ook graag bij het afsluiten van pakketten, waarbij u pakketkorting ontvangt.

Verzekeringen en diensten

Univé Eindhoven biedt alle producten van Univé aan. U kunt zelfs meerdere producten tegelijk afsluiten in een pakket met pakketkorting.

Univé Pakketkorting

Ontdek ook de Univé pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar uw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Univé hypotheekadvies

Een huis kopen is al spannend genoeg. Hoe weet je zeker dat je de juiste hypotheek afsluit en het ook de juiste blijft? Univé geeft je die zekerheid met eerlijk en transparant hypotheekadvies. En daarbij kennen we de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. Bovendien werken we nauw samen met Vereniging Eigen Huis

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek voor jouw situatie vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers. Zo vinden we altijd de hypotheek die bij je past. Je krijgt een vaste hypotheekadviseur waar je 1 op 1 mee kunt praten. Bijvoorbeeld via een persoonlijk gesprek in 1 van onze 100 winkels. Of door gebruik te maken van videobellen.

Verandert je situatie? Met De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis zie je meteen wat dat betekent voor je hypotheek. Ook krijg je altijd een seintje als bijstellen voordeel oplevert.

Maak snel kennis met je nieuwe hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Meer informatieOf maak een afspraak

Vraag vrijblijvende offerte aan

Heeft u al een verzekering lopen bij een andere verzekeringsmaatschappij, maar bent u benieuwd naar het aanbod van Univé? Stuur ons uw huidige polis en wij geven u vrijblijvend een offerte op maat.

Vraag vrijblijvende offerte aanOf sluit direct af

Zonder winstoogmerk, met oog voor elkaar

Univé Eindhoven steunt lokale initiatieven

Actueel nieuws