Ga naar inhoud

Agrarische verzekeringen Univé Stad en Land

Verzeker uzelf en uw agrarisch bedrijf bij Univé tegen de belangrijkste bedrijfsrisico's.

Even voorstellen: onze agrarische adviseurs

Elke agrarische ondernemer is anders. Dat geldt ook voor de werkzaamheden en de bijhorende risico’s. Een ding is zeker: onze Univé-adviseur helpt u ondernemen. Wij zijn al jaren actief op de agrarische markt en weten wat er speelt op het gebied van wetgeving, milieuzaken en risico’s. Ontdek samen met uw persoonlijke Univé-adviseur wat het beste bij uw bedrijfssituatie past. Nu en in de toekomst; door een flexibele dekking. 

Harold Bos

Zakelijk adviseur Agrarisch

Jan Woldhuis

Zakelijk adviseur Agrarisch

Karel Timmerman

Zakelijk adviseur Agrarisch

Margreet Brands- ten Napel

Zakelijk adviseur Agrarisch

Mirjam Boscher- van der Heide

Zakelijk adviseur Agrarisch

Okko Jan van Eeken

Zakelijk adviseur Agrarisch

Gea Haga

Zakelijk adviseur Agrarisch

Verzekeringen en diensten

Bij ons kunt u terecht voor vele (verzekerings)producten

Bedrijfsautoverzekering

Lees meer

Gebouwenverzekering

Lees meer

Tractorverzekering

Lees meer

Welkom bij de Ondernemersdesk!

Voor eenvoudige vragen, wijzigingen en mutaties kunt u terecht bij onze Ondernemersdesk. U kunt het team van enthousiaste en deskundige medewerkers bereiken via de gegevens hiernaast. De agrarische binnendienst is elke werkdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Agrarische binnendienst

Mijn Univé Zakelijk

Wist je dat je ook via Mijn Univé Zakelijk een nieuwe verzekering kunt aanvragen of een wijziging kunt doorgeven? Mijn Univé Zakelijk geeft je snel, simpel én veilig toegang tot jouw zakelijke verzekeringsgegevens.

Log in!

Cyberhulp voor ondernemers

Jaarlijks krijgt 60% van de bedrijven te maken met cybercriminaliteit. Als coöperatie vinden we het belangrijk dat u met een veilig en zeker gevoel online bent. Daarom hebben wij onze schadeverzekeringen uitgebreid met standaard Cyberhulp. 

Cybercrime voorkomen

De snelle toename in technologie zorgt ook voor een opmars in cybercrime. Gelukkig is dit in veel gevallen te voorkomen. Onze experts geven je praktische tips voor een optimale beveiliging van jouw zakelijke systemen. Je krijgt inzicht in in veel voorkomende manieren van cybercrime en leert welke acties jouw cyber-risico helpen te beperken. 

Ontdek meer over voorkomen

Cyberhelpdesk

Heb je een vermoeden van cybercrime of is jouw computer gehackt? Het is dan van belang dat je zo snel mogelijk contact zoekt met de Univé Cyberhelpdesk. Zo voorkom of beperk je eventuele schade. Ons uitgebreide team van experts staan je dag en nacht geheel kosteloos bij in het geval van cybercriminaliteit. Je kunt 24/7 kosteloos bellen naar de Univé Cyberhelpdesk. 

Meer over de helpdesk 

Vergoeding bij cyberschade

Cybercriminaliteit kan niet altijd volledig worden voorkomen of hersteld. In dat geval ben je goed verzekerd en ontvang je een vergoeding voor de geleden schade door het cyberincident. Met een roerende zakenverzekering of bedrijfsaansprakelijkheids- verzekering ben je tot € 10.000 per jaar verzekerd voor schade door cybercriminaliteit. 

Lees meer over vergoeden

Univé Pakketkorting

Ontdek ook de Univé pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
Benieuwd naar jouw voordeel?

Zo werkt pakketkorting

Zonder winstoogmerk, met oog voor elkaar

Altijd op de hoogte