Ga naar inhoud

23 februari 2023

Geslaagd wijkdiner in De Veldspaat

Het eerste wijkdiner in De Veldspaat in Groningen was zo'n succes, dat er nog meer dan honderd mensen op de reservelijst stonden. Reden genoeg om eind februari nog een diner te organiseren. In De Westerkrant stond een mooi verslag: 

Eten, bingo en zingen... Op woensdag 22 februari bezocht onze wijkjournalist Peet Eensteen, zorginstelling De Veldspaat in de mooie wijk Vinkhuizen. Van 16.00 tot 20.00 uur vond daar een ware happening plaats: een wijkdiner gesponsord door Univé.

Lüdwig Trieling en spreekstalmeester Rudolf Doornkamp, manager van Univé, heetten de vaste klanten inclusief introducés van harte welkom voor een feestelijk gebeuren. Beginnend met een heerlijk kopje koffie met gebak werd een bingo geïntroduceerd door niemand minder dan Henk de Haan, oud-speler van Fc Groningen die zelfs op zijn trompet en onder luid gezang een jarige in de zaal feliciteerde. Leuke prijzen werden uitgedeeld mits je de bingo goed had uiteraard. Veel valse bingo's volgden, maar gelukkig hoefde je dan geen liedje te zingen. 

Een voorgerecht en luxe diner plus overheerlijk toetje voor de gasten werd geserveerd door de superkeuken die De Veldspaat rijk is. Deze keuken is ook voor iedereen in de wijk toegankelijk die goedkoop en superlekker wil eten (tip). 

Als afsluiter werd er onder het genot van een drankje geluisterd naar een geweldig zangkoor uit Eelde met een Hollands en Engels reportoire en kreeg iedereen bij het verlaten van de zaal een goodiebag van Univé. Met andere woorden: het kon niet op. Al met al een supergezellige middag en avond die zeker voor herhaling vatbaar is.

Deel dit bericht