Ga naar inhoud

20 november 2018

Een dag vol verrassingen, activiteiten, muziek, theater en entertainment

Ter ere van het 50-jarig jubileum van Sport Drenthe was er op vrijdag 16 november 2018 het grootste gratis indoor sport en bewegen festival van Nederland: Apenkooixxl.nl in Assen. En iedereen was uitgenodigd!

Kinderen konden hun lenigheid, coördinatie, snelheid, uithoudingsvermogen en kracht testen in een jungle van spelletjes, sporten, videogames, springkussens en verrassende challenges. 

Kijk voor meer informatie op https://50jaar.sportdrenthe.nl/.

Sport Drenthe zet zich in voor het welzijn van onze inwoners en draagt bij aan maatschappelijke doelen als armoede, participatie en gezondheid. Sport en bewegen helpt om de samenleving nog beter te maken; waar de jeugd zijn talenten maximaal ontwikkelt, waar gezond leven een prominente plaats inneemt in het leven van de inwoners, waar steeds meer een beroep gedaan wordt op eigen vitaliteit en die van de omgeving. Een samenleving met sterke maatschappelijke verbondenheid, vitale burgers met een hoge arbeidsmoraal, een laag ziekteverzuim en bloeiende, betrokken organisaties en instellingen met professionals en vrijwilligers die zich daarvoor inzetten. Meedoen in al zijn facetten.

Deel dit bericht