Ga naar inhoud

Cv-onderhoud in Assen

Voorkom een koude douche en geniet van een lekker warm huis. Univé helpt u met een vakman die uw cv-ketel onderhoudt en storingen verhelpt.

Nu aanvragen

Vast en laag tarief

Elke 2 jaar onderhoud

24/7 Storingsdienst

Zo werkt cv-onderhoud van Univé

Samen met onze leden in Assen willen we risico’s voorkomen, gevolgen beperken en pas als dat echt nodig is: verzekeren. Daarom is het uitvoeren van cv-onderhoud via Univé logischer dan u misschien denkt. Goed onderhoud aan uw cv voorkomt namelijk schade door lekkage, brand en koolmonoxide.

U kunt kiezen uit twee abonnementen: Basis (voor alle cv-ketels) en All-in (voor cv-ketels tot 14 jaar oud). De monteur komt dan elke twee jaar langs voor een onderhoudsbeurt aan uw installatie. Ook is de storingsdienst 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u bereikbaar.

Een nieuwe woning in Assen?

Dan heeft u naast uw cv-onderhoud natuurlijk nog veel meer om te regelen. Zoals uw verzekeringen en andere diensten bijvoorbeeld. Maak daarom een gratis een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Die bekijkt samen met u of alles nog past bij uw situatie, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U bent van harte welkom in onze winkel in Assen.

Maak een afspraak

Ook cv-onderhoud in Assen?

Voordat uw abonnement ingaat wordt er een eerste inspectiebeurt uitgevoerd. Het is namelijk belangrijk om te weten wat de staat van het toestel is, voordat deze in onderhoud wordt genomen. Deze inspectie duurt ongeveer een uur, waarbij de monteur verschillende onderdelen en prestaties van de cv-installatie controleert. Hiervoor betaalt u eenmalig een vast bedrag.

Nu aanvragen

Adres en contactgegevens

J. Bommerstraat 1
9402 NR Assen

Openingstijden winkel

maandag10.00 - 17.00
dinsdag08.30 - 17.00
woensdag08.30 - 17.00
donderdag08.30 - 17.00
vrijdag08.30 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Univé Assen

In onze winkel in Assen bent u aan het juiste adres voor al uw verzekeringsvragen. Of u nu particulier bent of ondernemer: u krijgt de beste adviezen van onze deskundige adviseurs. U bent van harte welkom op afspraak.​

Plan route

Meer verzekeringen en diensten bij Univé Assen

Woonverzekering

Meer informatie

Dakgoot schoonmaken

Meer informatie

Schoorsteenvegen

Meer informatie