Ga naar inhoud

Schoorsteenveger in Delft

Weet jij hoe je een schoorsteenbrand kunt voorkomen en zorgeloos van je openhaard kunt genieten? Univé maakt het eenvoudig: voor slechts een paar euro per maand regelen wij een schoorsteenveger in Delft en verklein je de kans op een schoorsteenbrand.

Nu aanvragen

Zo werkt schoorsteenvegen van Univé

Je kunt deze dienst direct online aanvragen. De schoorsteenveger neemt daarna contact met je op om een afspraak te maken bij jou thuis. Na het schoorsteenvegen kun je weer een heel seizoen veilig stoken. Je hoeft verder niets te doen; de schoorsteenveger laat weten wanneer het weer tijd is om de schoorsteen te vegen.

Schoorsteenvegen kan al voor een klein bedrag per maand. De precieze kosten zijn afhankelijk van het type dak dat je wilt laten vegen. Je kunt onze schoorsteenservice inschakelen voor verschillende soorten daken en dakbedekking, zoals:

  • standaard pannendak
  • rieten dak
  • plat dak
  • shingles
  • mastiek

Wil je een extra rookkanaal laten vegen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je betaalt dan een vast bedrag per kanaal.

Meer advies over veilig wonen in Delft?

Onze adviseurs denken graag met je mee over de beste oplossingen voor jouw situatie. Dat kan gaan over andere diensten zoals cv-onderhoud, een alarmsysteem in huis, en dakgootreiniging bijvoorbeeld. Ze helpen ook om te beoordelen of je verzekeringen nog wel passen bij jouw woning en wensen.

Maak daarom gratis en vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Samen nemen ze alles met je door, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Je bent van harte welkom in onze winkel in Delft.

Maak een afspraak

Ook uw schoorsteen laten vegen in Delft?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over onze schoorsteenservice. Wil je liever direct online deze dienst aanvragen? Dat kan natuurlijk ook.

Nu aanvragen

Adres en contactgegevens

Marlotlaan 5
2614 GV Delft
  • 015 274 24 24

    Op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur

    Zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur

Openingstijden winkel

maandag09:00 - 17:00
dinsdag09:00 - 17:00
woensdag09:00 - 17:00
donderdag09:00 - 17:00
vrijdag09:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Over ons

Onze winkel in Delft is het hoofdkantoor van Univé Het Groene Hart. Univé Het Groene Hart is een verzekeringsbedrijf met ruim 170 medewerkers. Via hun persoonlijke dienstverlening behartigen zij gezamenlijk de belangen van ruim 170.000 klanten met meer dan 450.000 polissen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor prima verzekeringen tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Let op: op donderdag 13 juni is onze winkel in Delft vanaf 13:00 gesloten.

Plan route

Meer verzekeringen en diensten bij Univé Delft