Ga naar inhoud

CV-onderhoud in Delft

Voorkom een koude douche en geniet van een comfortabel warm huis. Met het professionele cv-onderhoud van Univé in Delft blijft jouw cv-ketel in topconditie en worden storingen direct verholpen.

Nu aanvragen

Zo werkt cv-onderhoud van Univé Delft

Samen met jou als lid in Delft willen we risico's voorkomen, gevolgen beperken, en pas als dat echt nodig is: verzekeren. Daarom is het uitvoeren van cv-onderhoud via Univé logischer dan je misschien denkt. Goed onderhoud aan jouw cv voorkomt namelijk schade door lekkage, brand, en koolmonoxide. Zo regel je dit:

Een nieuwe woning in Delft?

Dan heb je naast je cv-onderhoud natuurlijk nog veel meer om te regelen. Zoals je verzekeringen en andere diensten bijvoorbeeld. Maak daarom een gratis en vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Die bekijkt samen met jou of alles nog past bij je situatie, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Je bent van harte welkom in onze winkel in Delft.

Maak een afspraak

Inspectiebeurt

Voordat je abonnement ingaat, wordt er een eerste inspectiebeurt uitgevoerd. Het is namelijk belangrijk om te weten wat de staat van het toestel is, voordat deze in onderhoud wordt genomen. Deze inspectie duurt ongeveer een uur, waarbij de monteur verschillende onderdelen en prestaties van de cv-installatie controleert. Hiervoor betaal je eenmalig een vast bedrag.

Nu aanvragen

Meer verzekeringen en diensten bij Univé Delft