De collectieve zorgverzekering van Univé

​U kunt nu kiezen voor een prima collectieve zorgverzekering bij Univé. Ondanks het collectieve karakter, kunt u uw eigen zorgpakket op maat samenstellen, ook in de aanvullende verzekeringen.

Belangrijkste voordelen van de Univé Zorg Samen Polis

  • Collectieve korting op de basispremie
  • Scherpe premie die nog aantrekkelijker wordt als u het wettelijk verplichte eigen risico (€ 360,-) verhoogt
  • Kinderen tot 18 jaar gratis verzekerd (zoals overal elders), ook voor de aanvullende verzekeringen
  • Beweegzorg tot € 1.000,- vergoed via de aanvullende verzekeringen Extra Zorg polis Goed, Beter of Best
  • Speciale extra's zoals een snelle behandeling en gratis medische rechtsbijstandverzekering

Kunt u geen gebruik maken van de collectieve verzekering, dan is het mogelijk om op individuele basis de Univé Zorg Samen Polis af te sluiten bij een Univé-kantoor bij u in de buurt.

Speciale extra’s bij de Zorg Samen Polis

Als u zich collectief verzekert, profiteert u van de extra voordelen bij de Univé Zorg Samen Polis (de basisverzekering). Bijvoorbeeld een behandeling binnen twee weken (in het buitenland, als dat nodig is), fysiotherapie op het werk en een gratis medische rechtsbijstandverzekering. Lees meer over de extra’s van de Univé Zorg Samen Polis

Altijd een zorgverzekering die past

U kunt de Univé Zorg Samen Polis (basisverzekering) combineren met een aanvullende verzekering naar keuze: 
  • Let u vooral op de hoogte van de vergoedingen? En wilt u verschillende soorten zorg vergoed krijgen? Dan heeft u de keuze uit drie aanvullende verzekeringen. Deze kunt u uitbreiden met een tandartsverzekering.
  • Zoekt u liever een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering die passen bij uw persoonlijke situatie en wensen? En wilt u het gemak van één pakket waar tandheelkunde al in zit? Kies dan voor één van onze vier totaalpakketten zorg: Jong, Fit & Vrij, Gezin of Vitaal.

Collectieve zorgverzekering thuiszorg

U kunt ook kiezen voor de Univé Zorg Samen polis Thuiszorg. Een collectieve zorgverzekering voor de thuiszorg met 10% korting en vele extra’s. En bent u nog niet lid van een thuiszorgorganisatie? Dan krijgt u de kosten van uw lidmaatschap tot € 25,- vergoed vanuit de aanvullende verzekering. 

Welke keuze u ook maakt: bij Univé bent u goed verzekerd.

Wilt u meer informatie of een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.