Rechtsbijstandverzekering

'Beste koop'

Consumentenbond

Nu zonder wachttijd*

Bereken nu uw premie

Enkele voordelen

  • Gratis juridisch advies
  • Direct online verzekerd
  • Geen wachttijd*
  • Er staan 200 juristen achter u
  • Hoe meer soorten verzekeringen, hoe hoger uw korting

Rechtsbijstandverzekering in één oogopslag

De uitgebreide rechtsbijstandverzekering bij juridische conflicten

Een arbeidsconflict? Een miskoop? Of ontslag? Het kan ook u overkomen. In die gevallen biedt de uitgebreide rechtsbijstandverzekering van Univé uitkomst. Of u nu kiest voor Budget (5 sterren van MoneyView) of Optimaal (Beste Koop) - bij Univé kunt u altijd rekenen op een jurist die uw taal spreekt. Ook als er nog geen conflict is. Univé heeft geen wachttijd*, dus na het afsluiten bent u direct verzekerd van juridische hulp en gratis advies.

Rechtsbijstandverzekering Verkeer

Wilt u liever alleen rechtsbijstand in het verkeer verzekeren? Kies dan voor Rechtsbijstand Verkeer. Die geldt voor al uw voertuigen én voor u en uw eventuele gezinsleden als verkeersdeelnemer. Zo bent u zeker van juridische bijstand bij schade in het verkeer.

Vrije advocaatkeuze

Het Europese Hof heeft bepaald dat rechtsbijstandverzekerden in enkele situaties recht hebben op vrije advocaatkeuze. Wilt u weten hoe Univé dit per 1 februari 2014 in haar rechtsbijstandverzekering heeft opgenomen? Lees dan meer informatie over de vrije advocaatkeuze.*Er geldt wel een wachttijd voor echtscheidingsmediation (module Fiscaal & Vermogen bij Optimaal). Daarbij moeten zowel de samenlevingsvorm als deze verzekering minimaal drie jaar lopen.