Ga naar inhoud

Cv-onderhoud in Hengelo

Voorkom een koude douche en geniet van een lekker warm huis. Univé helpt u met een vakman die uw cv-ketel onderhoudt en storingen verhelpt. Al vanaf € 6,95 per maand.

Nu aanvragen

Vanaf € 6,95 per maand

Elke 2 jaar onderhoud

24/7 Storingsdienst

Zo werkt cv-onderhoud van Univé

Samen met onze leden in Hengelo willen we risico’s voorkomen, gevolgen beperken en pas als dat echt nodig is: verzekeren. Daarom is het uitvoeren van cv-onderhoud via Univé logischer dan u misschien denkt. Goed onderhoud aan uw cv voorkomt namelijk schade door lekkage, brand en koolmonoxide.

U kunt kiezen uit twee abonnementen: Basis (voor alle cv-ketels) en All-in (voor cv-ketels tot 14 jaar oud). De monteur komt dan elke twee jaar langs voor een onderhoudsbeurt aan uw installatie. Ook is de storingsdienst 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u bereikbaar.

Ook handig: onze Klushulp in Hengelo

Voor uw cv-onderhoud laat u natuurlijk een vakman komen. Dus waarom niet voor andere belangrijke klussen bij u in huis? Met de Lokale Klushulp van Univé regelt u eenvoudig een vakman bij u thuis in Hengelo. Bijvoorbeeld om de lekkende kraan te repareren, een nieuwe lamp op te hangen of rookmelders te plaatsen.

Meer over de Klushulp

Vraag uw eerste inspectie aan

Voordat uw abonnement ingaat wordt er een eerste inspectiebeurt uitgevoerd. Het is namelijk belangrijk om te weten wat de staat van het toestel is, voordat deze in onderhoud wordt genomen. Deze inspectie duurt ongeveer een uur, waarbij de monteur verschillende onderdelen en prestaties van de cv-installatie controleert. Hiervoor betaalt u eenmalig een vast bedrag van € 59,50.

Nu aanvragen

Adres en contactgegevens

M.A. de Ruyterstraat 56
7556 CZ Hengelo

Openingstijden winkel

Maandag12:00 - 17:30
DinsdagGesloten
Woensdag12:00 - 17:30
DonderdagGesloten
Vrijdag12:00 - 17:30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Bereikbaarheid

Voor een routebeschrijving naar deze Univé-winkel aan de M.A. de Ruyterstraat 56, 7556 CZ in Hengelo, klik hieronder.

Plan route

Meer verzekeringen en diensten bij Univé Hengelo

Woonverzekering

Meer informatie

Zorgverzekering

Meer informatie

Veilig wonen

Meer informatie