Ga naar inhoud

€ 500 budget voor u

Voorkomen & beperken: ondersteunen bij gezond ondernemen

Net als u, wil Univé dat u zich niet druk hoeft te maken over de continuïteit van uw onderneming. Gezond en vitaal ondernemen is belangrijk om duurzaam te ondernemen. Daarom krijgt u iedere 3 jaar € 500,- budget om gebruik te maken van onze geselecteerde diensten die u hierbij helpen. De spelregels vindt u onderaan de pagina.

U kunt het budget besteden aan onderstaande diensten.

Diensten voor uw budget

OndernemenPlus

De combinatie van uw persoonskenmerken, kwaliteiten, vaardigheden en ervaringen vormen de basis voor uw succes. Het OndernemersProfiel (wetenschappelijk) maakt deze inzichtelijk. Met een ervaren ondernemer/coach bespreekt u de uitkomsten en de invloed daarvan op uw onderneming.

Schrijf u nu in

OndernemerPlus

Samen met een ervaren ondernemercoach bespreekt u uw drijfveren en valkuilen, de sterke punten en de verbetermogelijkheden van uw bedrijf. Het BedrijfsProfiel (wetenschappelijk) maakt deze inzichtelijk.

Schrijf u nu in

Fitter Nederland

U krijgt een test over uw gezondheid waarop een vitaliteitsprogramma wordt ingericht. Zo krijgt u tips over bijvoorbeeld de rol van gezonde voeding in energie, verminder stress en slaap beter.

Schrijf u nu in

PreMeo

Met de health-check via PreMeo komt een arts bij u thuis om uw gezondheid en levenstijl in kaart te brengen. Hierna ontvangt u een persoonlijk rapport en wordt u waar nodig hiermee verder geholpen. PreMeo biedt dit aan in Zuid-Holland, Utrecht en een deel van Noord-Holland.

Schrijf u nu in

Zorg van de zaak

Met de health-check via Zorg van de zaak komt u voor een onderzoek naar uw gezondheid en levensstijl op één van hun locaties. Na het onderzoek bespreekt de arts de resultaten met u.

Bel 088 277 8880