Ga naar inhoud

Univé pensioeninzicht

Weleens nagedacht over eerder stoppen met werken? Maar geen idee welke impact dit heeft op uw toekomstig pensioen? Met het persoonlijke dashboard van Univé Pensioeninzicht ontvangt u binnen 5 minuten een beeld van uw inkomsten na pensionering. Wel zo handig!

Start direct

Hoe het werkt

In het persoonlijke dashboard van Univé Pensioeninzicht ontvangt u snel en veilig inzicht in uw toekomstige pensioensituatie. U ziet hier onder andere uw pensioenoverzicht per jaar, hoe uw inkomen is opgebouwd en wat een vervroegde pensioendatum voor uw leefstijl betekent. Of u nu 1, 5 of 10 jaar eerder wil stoppen met werken. Om aan de slag te gaan heeft u het volgende nodig:

  • Een mobiele telefoon
  • De Ockto-app
  • Uw DigiD inloggegevens
  • 5 minuten

Lees hier uitgebreid hoe Ockto en Univé Pensioeninzicht werken.

Aan de slag in mijn dashboard

Liever een inzichtgesprek?

Heeft u op basis van uw pensioeninzicht nog vragen of ontvangt u graag meer uitleg? Dan maakt u via het dashboard gemakkelijk een afspraak met een van de pensioenspecialisten van Prikkl, vertrouwd partner van Univé.

Voor de inzichtgesprekken werkt Univé samen met Prikkl

Het pensioeninzichtgesprek wordt verzorgd door Prikkl financieel inzicht.

Hoe wij omgaan met uw gegevens

We gebruiken de gegevens die u met ons deelt alleen voor het Pensioeninzicht en deze worden niet opgeslagen.
Meer weten over hoe we omgaan met persoonsgegevens? U leest het in onze privacyverklaring.

De berekening in Unive Pensioeninzicht wordt met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Het blijft een indicatie. Wij tonen de gegevens zoals ze bekend zijn in Mijn pensioenoverzicht. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Dit is geen financieel advies maar bedoeld voor laagdrempelig generiek inzicht in uw financiën voor later. Voor het afsluiten van een product of een persoonlijk advies neemt u contact op met uw financieel adviseur.