Over Univé Zuid-Nederland

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Omdat Univé een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk is, zijn haar klanten tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid de positieve resultaten terugziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en steeds betere producten en diensten. Zo plukt ú de vruchten van Univé. Lees verder

Wij zijn uw totaaladviseur

Wij geven u graag een onafhankelijk totaaladvies op het gebied van verzekeringen, hypotheek, pensioen en bankzaken. Met 21 winkels in het midden en zuiden van Nederland zijn onze adviseurs altijd dichtbij en bereikbaar. Daar staan wij voor en daarop kunt u ons aanspreken. Voor service, deskundigheid en een gunstige prijs bent u bij ons aan het juiste adres. Niet voor niets is Univé al jaren op rij uitgeroepen tot Beste Zakelijke Verzekeraar.

Onze missie

Samen zorgen we voor zekerheid. We geven inzicht in uw risico’s, op ieder moment in uw leven. Met deskundig en persoonlijk advies. En u kiest waar, wanneer en hoe.

Zakelijke gegevens van Univé Zuid-Nederland