Univé Zuid-Holland

Over Univé Zuid-Holland

Univé Zuid-Holland is een verzekeringsbedrijf met ruim 130 medewerkers. Via onze persoonlijke dienstverlening behartigen wij de belangen van ruim 150.000 klanten met meer dan 370.000 polissen. U bent bij ons aan het juiste adres voor prima verzekeringen tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Per 1 januari 2020 werkt Univé Zuid-Holland samen met Univé Leksprong onder de nieuwe naam Univé Het Groene Hart. 

Over Univé Zuid-Holland Winkels in de regio Maak een afspraak

Actueel nieuws van Univé

De Univé Deukjesdag
De Univé Deukjesdag

Een deukje of sterretje in de auto is altijd vervelend. Daarom heeft Univé Zuid-Holland op 15 november 2019 de Univé Deukjesdag georganiseerd in samenwerking met Autoschadespecialist Wildeboer te Maasland. Op deze dag konden relaties van Univé op afspraak gratis hun auto laten uitdeuken of een sterretje laten repareren.

Doe de gratis Zorgcheck
Past uw zorgverzekering nog bij u?

Heeft u persoonlijk advies over uw zorgverzekering nodig? Onze gratis Zorgcheck van 45 minuten kan u helpen de juiste keuze te maken. Tijdens de Zorgcheck vraagt onze adviseur naar uw situatie en wensen. De adviseur gaat vervolgens na welke zorgverzekering het beste bij u past én of u nog financieel voordeel kunt behalen. Zo gaat u met een gerust en zeker gevoel 2020 in.

Stichting Samen Schenken steunt Platform SámenWerken Leiden
Stichting Samen Schenken steunt Platform SámenWerken Leiden

Op 20 november 2019 heeft de Stichting Samen Schenken een bedrag gedoneerd aan Platform SámenWerken. Platform SámenWerken biedt in Leiden op diverse wijzen maatschappelijke aandacht voor arbeidsparticipatie van mensen met een langdurige achtergrond in de geestelijke gezondheidszorg.