Over Univé Zuid-Holland

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Omdat Univé een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk is, zijn haar klanten tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid de positieve resultaten terugziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en steeds betere producten en diensten. Zo plukt ú de vruchten van Univé. Lees verder

Prima verzekeren

​Univé Zuid-Holland is een verzekeringsbedrijf met ruim 120 medewerkers. Via hun persoonlijke dienstverlening behartigen zij gezamenlijk de belangen van ruim 150.000 klanten met meer dan 370.000 polissen. U bent bij ons aan het juiste adres voor prima verzekeringen tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Uw keuze voor Univé Zuid-Holland

U kunt bij Univé Zuid-Holland terecht voor alle particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Eén aanspreekpunt voor al uw verzekeringszaken. Gemakkelijk én voordelig!

Selectie aanbieders

Voor al uw verzekeringen bent u bij Univé Zuid-Holland, een ongebonden selectieve verzekeringsbemiddelaar, aan het juiste adres. Omdat wij deel uitmaken van Coöperatie Univé, bieden wij u altijd eerst de producten van Univé verzekeringen aan. Sluiten de producten van een andere verzekeraar toch beter aan op uw wensen, dan bieden wij u deze aan. Zo ontvangt u altijd op maat gesneden producten in combinatie met hoogwaardige service.

Zakelijke gegevens van Univé Zuid-Holland