Win een startbewijs voor de Sparta Fun Run

Win een startbewijs voor de Sparta Fun Run

Univé Het Groene Hart sponsort op vrijdagavond 27 maart 2020 de Sparta Fun Run: een uniek hardloopevenement door en rond het Kasteel van Sparta Rotterdam voor het goede doel. Tijdens dit evenement komt u op unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Sparta-spelers mogen komen. Zo zijn de start en finish op de middenstip. De Sparta Fun Run is een evenement voor iedereen; jong en oud, getrainde en beginnende lopers.

U kunt kiezen uit vijf afstanden die u kunt lopen (1 km - 1,888 km -  5 km, 10 km of 10 km wandelen). De start is tussen 19.00 en 20.00 uur, afhankelijk van de run waar u aan deelneemt. Meer informatie vindt u terug op www.stadiumfunrun.com/sparta.

Met deze run wordt er geld opgehaald voor de goede doelen 'De Betrokken Spartaan' en 'Alzheimer Nederland'. Iedere deelnemer kan een eigen donatiepagina aanmaken en deze delen met familie en vrienden. 

Wij verloten twee VIP-arrangementen. Dit arrangement bestaat uit:

  • een startbewijs voor een afstand naar keuze;
  • ontvangst in de business lounge;
  • toegang tot het buffet met broodje en fruit, voorafgaand aan de run;
  • na afloop bittergarnituur en twee drankjes per persoon.

Daarnaast verloten wij tien reguliere startbewijzen.

Wilt u kans maken op het VIP-pakket of op een regulier startbewijs? Stuur dan vóór maandag 16 maart een e-mail naar zuidholland@unive.nl. Vermeld in uw bericht ook direct welke afstand u wilt lopen.