Univé Zuid-Holland helpt de Non-foodback Gouda

Univé Zuid-Holland helpt de Non-foodback Gouda

Zaterdag 18 mei hebben de adviseurs van advieswinkel Gouda de handen uit de mouw gestoken voor de Non-foodbank Gouda en Omstreken. De Non-foodbank doet haar uiterste best om een ‘thuisgevoel’ te creëren voor wie daar (tijdelijk) geen of onvoldoende financiële middelen voor heeft.​​ De stichting heeft als doel het inzamelen en verstrekken van - in goede staat verkerende - roerende goederen uit het huishouden. Denk hierbij aan kleding, huisraad, fietsen en meubels.

De adviseurs hebben de stichting geholpen met het ordenen van het magazijn. Zij zijn behulpzaam geweest bij het aannemen van goederen die gebracht werden door gulle gevers. Ook hebben zij de ontvangen goederen een plekje gegeven in het magazijn.

De adviseurs waren erg enthousiast over hun deelname: "We vinden de doelstelling van deze organisatie erg bijzonder en dragen hen dan ook een warm hart toe. We kijken terug op een erg leuke dag, waarbij we een steentje hebben bijgedragen aan het helpen van mensen die financieel niet rond kunnen komen."