De Startersdag in Alphen aan den Rijn

De Startersdag in Alphen aan den Rijn

Op 30 oktober 2019 werd de Startersdag in de Adventskerk te Alphen aan den Rijn georganiseerd door Startersdagen.com. Tijdens dit evenement werden (pre)starters, doorgroeiers, ZZP’ers en startups geïnformeerd over het opzetten van een bedrijf en hoe ze deze succesvol kunnen laten (door)groeien. De zakelijke adviseurs van Univé Zuid-Holland waren ook aanwezig.

Wat konden deelnemers verwachten tijdens de Startersdag?
Het programma startte om 18.30 uur. Alle deelnemers konden seminars en workshops volgen én konden kennismaken met de aanwezige bedrijven, waaronder Univé Zuid-Holland. Alle bedrijven boden de deelnemers veel informatie over alle facetten waarmee starters te maken zullen hebben. Denk aan verzekeringen, juridische zaken, marketing, professionele uitstraling, administratie en accountancy. In de seminars en workshops gingen de deelnemers interactief aan de slag en konden zij het gesprek aangaan met experts.

Keynote speaker Henkjan Smits
De avond werd afgerond met een presentatie van spreker Henkjan Smits, juryvoorzitter van het tv-programma Idols en presentator van RTL en SBS6. Hij vertelde de deelnemers meer over de Business X-Factor. Zijn verhaal ging over bewustwording van reputatie, communicatie en over het behalen van persoonlijk succes.

Wilt u meer weten over de Starterdag? U kunt op www.startersdagen.com/alphen2019 meer informatie lezen.