De Univé NaZOOmeravond in Diergaarde Blijdorp

De Univé NaZOOmeravond in Diergaarde Blijdorp

Op woensdag 2 oktober 2019 vond in Diergaarde Blijdorp de Univé NaZOOmeravond plaats. De dierentuin opende deze avond speciaal voor klanten van Univé Zuid-Holland, Zuid-Nederland en Leksprong haar poorten tot 20.00 uur. De entree van de Univé Nazoomeravond was slechts € 7,50 per persoon.

Extra activiteiten
Er waren verschillende extra activiteiten gepland om alle Univé-klanten een uniek kijkje achter de schermen te geven. Denk hierbij aan het voeren van de panters en de zeeleeuwen. Ook was er een Univé Plein. Op dit plein stonden een aantal adviseurs van Univé met een tweetal stands, namelijk hypotheken en Veilig Wonen. Kinderen konden hier terecht bij een schminker die hen omtoverde in hun favoriete dier.

Daarnaast stond er een auto van Univé gevuld met PET-flesjes. Bezoekers konden hier raden hoeveel flesjes er in de auto zaten. Er is gekozen om de auto te vullen met PET-flesjes, omdat Blijdorp erg inzet op duurzaamheid en recyclen. De PET-flesjes kwamen uit de voorraad van Blijdorp, die deze inzamelt. Met deze flesjes worden zeeschildpadden op Sint-Eustatius gered. Lees meer over deze actie op www.diergaardeblijdorp.nl/inzamelen-kleine-pet-flessen/. Onder de deelnemers die het juiste aantal heeft geraden, is een jaarabonnement van Diergaarde Blijdorp verloot. Er is inmiddels contact opgenomen met de uiteindelijke winnaar.

Kaarten bestellen
Medio september hebben onze Univé-klanten een e-mail ontvangen met een persoonlijke kortingscode. Met deze kortingscode kon iedere klant tien scherp geprijsde kaarten kopen voor de Diergaarde. Op deze manier was iedereen in de gelegenheid om de dierentuin bezoeken met de hele familie of met zijn/haar gehele vriendengroep.  

Positieve sfeer
Ondanks de regen waren er veel blije gezichten te zien tijdens de NaZOOmeravond. Veel klanten gaven aan dat zij een leuke dag hadden gehad en dat zij te spreken waren over het evenement. Uiteindelijk hebben circa 5500 Univé-klanten de NaZOOmeravond bezocht.