Win een startbewijs voor de ADO Den Haag Fun Run

Win een startbewijs voor de ADO Den Haag Fun Run

De ADO Den Haag Fun Run wordt op zondag 13 oktober 2019 voor de vierde keer georganiseerd. Dit hardloopevenement wordt wederom door Univé Zuid-Holland gesponsord. Deze Fun Run vindt plaats in en rondom het Cars Jeans stadion. U kunt diverse afstanden lopen langs unieke plekken waar normaal alleen de ADO Den Haag-spelers mogen komen. Denk hierbij aan een rondje om het veld via de spelerstunnel. U heeft de keuze uit vijf afstanden: Family Run van 1 km, de 1905 M Run, de 5 km Run, de 10 km Run en de 10 km Wandeltocht.

Meer informatie vind u terug op www.stadiumfunrun.com/ado.

Loop mee voor het goede doel
De ADO Den Haag Fun Run staat in het teken van het steunen van ‘ADO Den Haag in de Maatschappij’ en het Juliana Kinderziekenhuis. Iedere loper kan namelijk vrijblijvend geld ophalen voor deze goede doelen. 

‘ADO Den Haag in de Maatschappij’ staat voor verbinding van de sport met de samenleving. Dit jaar gaat het geld dat wordt opgehaald naar het project ‘de Blindentribune’. Op de blindentribune kunnen supporters met een visuele beperking de wedstrijden van ADO Den Haag live ervaren. Voor het Juliana Kinderziekenhuis zal de opbrengst gaan naar de buitenspeeltuin van het ziekenhuis.

U kunt hier meer lezen over de goede doelen.

Wat kunt u winnen?
Wij geven tien reguliere startbewijzen weg. Daarnaast worden er vier startbewijzen met VIP-arrangement verloot. Met dit arrangement krijgt u, naast een gratis startbewijs, toegang tot de Business Lounge. Ook kunt u gebruik maken van het buffet met broodjes, fruit en drankjes.

Wilt u kans maken op een startbewijs? Stuur dan vóór vrijdag 4 oktober een e-mail naar zuidholland@unive.nl. Vermeld in uw bericht ook direct welke afstand u wilt lopen.