Stichting Samen Schenken laat Katwijks gezin een Super Droomdag beleven

Annemarie en Gerrit en hun kinderen Jaron, Tamara en Natan uit Katwijk staan op Super Droomdag naast een Ferrari

​​Vrijdag 30 september 2016 beloofde het een leuke dag te worden voor Annemarie en Gerrit en hun kinderen Jaron, Tamara en Natan uit Katwijk. Op uitnodiging van Stichting Droomdag gingen zij hun Super Droomdag beleven. Stichting Droomdag organiseert Super Droomdagen voor jonge gezinnen waarvan één van de ouders ernstig ziek is.​​​

​​Het gezin werd op een rode loper ontvangen. Voor Annemarie en Tamara was de beautysalon gereserveerd voor een heerlijke behandeling. Gerrit mocht met zijn zoons varen met de landmacht en daarna mijnen zoeken. Het hele gezin ging daarna in de limousine de dag vervolgen. Na het lunchbuffet was er een fotoshoot met hele gezin voor een mooie herinnering. Stroopwafels mochten zij zelf bakken en met een bezoek aan de reptielen en de roofvogels werden de activiteiten afgesloten. Maar zeker nog niet het einde van de dag, want er was al een gezellig feest aan de gang met artiesten en een lasershow. Na een afsluitend diner met spectaculair dessert was het tijd om naar huis te gaan. Maar niet zonder een afscheidscadeau waarmee de kinderen hopelijk nog heel vaak over deze dag dromen.

Deze dag was mede mogelijk gemaakt door de Stichting Samen Schenken. Bob Hansen en Bianca de Mik hebben hiervoor namens de Stichting een cheque t.w.v. €1.000,= aan Joke van der Meer en Ilonka Wielders (vrijwilligsters Stichting Droomdag) gegeven.

Andere berichten

Ga naar overzicht