Stichting Samen Schenken schenkt een bedrag aan PATCHworkZ

Bob Hansen overhandigt cheque aan Stichting PATCHworkZ

Bob Hansen, lid Raad van Bestuur Univé Zuid-Holland en secretaris van de Stichting Samen Schenken, heeft op 31 maart 2015 een cheque met  daarop het mooie bedrag van € 1.833,- aan de stichting PATCHworkZ overhandigd. Al sinds 2008 zet de Stichting Samen Schenken, opgericht door Univé Zuid-Holland, zich in voor goede doelen in de regio.

 

Kinderen staan centraal

De stichting PATCHworkZ richt zich op zieke kinderen en kinderen met een zieke ouder, broer of zus. Door het organiseren van pretZjops, kunstworkshop met bijvoorbeeld schilders en dichters, probeert de stichting een glimlach op het gezicht van deze kinderen te toveren.  De kinderen kunnen namelijk wel wat afleiding gebruiken. Kortom deze stichting weet een kind, die te maken krijgt met ziekte, een leuke dag te bezorgen met haar activiteiten.

Clubhuis Univé

In Clubhuis Univé, een pop-up store in Den Haag welke geopend was tot en met eind januari, gold het “Pay as You Feel”-principe. Bezoekers betaalden voor de gratis consumpties voor wat zij het waard vonden. De opbrengsten hiervan zijn verdubbeld door de Stichting Samen Schenken waardoor dit mooie bedrag nu geschonken kan worden aan de stichting PATCHworkZ.

Uiteraard kan PATCHworkZ haar werk alleen maar blijven doen als ze voldoende geld binnen krijgt. Daarom is de uitreiking van de cheque een belangrijke gebeurtenis voor de stichting.

Andere berichten

Ga naar overzicht