Actueel nieuws van Univé

Uitreiking donatie Humanitas Haagland

Stichting Samen Schenken doneert begeleidingstrajecten aan Humanitas Haagland

De Stichting Samen Schenken heeft op 6 november 2018 een cheque gedoneerd aan vrijwilligersorganisatie Humanitas Haagland. Deze organisatie helpt mensen in Den Haag om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. De vrijwilligers bieden ondersteuning aan mensen die problemen hebben om hun administratie op orde te brengen. Uiteindelijk is het doel om deze mensen een stuk bewustwording van omgaan met financiën mee te geven en ze handvatten voor de lange termijn te bieden. Naast het administratieve advies steunt Humanitas Haagland aan mensen die eenzaam zijn of een dierbare hebben verloren.

Winkel Zoetermeer organiseert bingo
Winkel Zoetermeer organiseert bingo

Woensdag 31 oktober 2018 hebben de adviseurs van winkel Zoetermeer een bingo georganiseerd bij Verzorgingstehuis Monte Verdi. Met dit evenement zetten de adviseurs zich maatschappelijk in voor ouderen in de plaats waar de winkel van Univé gevestigd is. De bingo was een groot succes. De bewoners van het verzorgingstehuis genoten zichtbaar van de aandacht.

Stichting Samen Schenken doneert een AED aan de Goudse Reddingsbrigade
Stichting Samen Schenken doneert een AED aan de Goudse Reddingsbrigade

Op 16 oktober is er door de Stichting Samen Schenken een AED-koffer uitgereikt aan de Goudse Reddingsbrigade. De Goudse Reddingsbrigade begeleidt veel evenementen op en rond het water in de regio om zo de veiligheid te waarborgen. Gedurende deze evenementen worden veel lifesavers en EHBO’ers ingezet die lid zijn van de GRB. De aanwezigheid van een AED maakt het mogelijk om mensen in nood nog sneller de juiste hulp te kunnen bieden.

Univé Zuid-Holland op Brandersfeesten Schiedam
Univé Zuid-Holland op Brandersfeesten Schiedam

In het weekend van 29 en 30 september 2018 vonden de jaarlijkse Brandersfeesten plaats. De 34e editie van het grootste evenement van Schiedam werd zeer goed bezocht. Univé Zuid-Holland stond wederom met een kraam op dit feest. Hier stonden zij klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Ook gaven zij diverse leuke gadgets weg.

Evenement Rotterdam Pride
Stichting Samen Schenken doneert evenement aan Rotterdam Pride

Rotterdam Pride is voor iedereen die de vrijheid van diversiteit wil vieren. Op 30 september 2018 organiseerde Rotterdam Pride voor het eerst ‘Unicorns & Zebra’s’. Dit festival is in het leven geroepen om mensen van alle leeftijden te bereiken, maar richtte zich met name op de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Rotterdam Pride wil kinderen en hun families meegeven dat diversiteit onder alle leeftijden en culturele groepen bestaat en dat dit behoort tot een gezonde ontwikkeling.

Univé Zuid-Holland op Westland Reünie
Univé Zuid-Holland op Westland Reünie

Op 23 en 24 augustus 2018 was er weer een nieuwe editie van de Westland Reünie. Tijdens dit feest wordt er altijd een braderie georganiseerd. => Ook dit jaar stonden de adviseurs van Univé Zuid-Holland met een kraam voor de Univé-winkel aan het Wilhelminaplein in Naaldwijk.

Oudere nieuwsberichten

Mei 2018
21 mei 2018
Stichting Samen Schenken doneert beplanting peuterweide aan Natuurspeeltuin Voorschoten

Op 16 mei 2018 heeft in de Voorschotense Natuurspeeltuin het Opa- en Omafeest plaatsgevonden. Tijdens dit feest is er door Stichting Samen Schenken een cheque uitgereikt. Deze cheque heeft ervoor gezorgd dat de peuterweide beplant kon worden. Namens het bestuur van de speeltuin nam Martine Rijfkogel de cheque in ontvangst.

Januari 2018
15 januari 2018
Stichting Samen Schenken doneert glijbaan aan Stichting Vrienden van het Volle Leven

In 2017 is in Den Haag het nieuwe schoolgebouw en schoolplein van de Openbare Basisschool Het Volle Leven gebouwd. Op Het Volle Leven zitten ruim 500 kinderen. De kans werd gecreëerd om het schoolplein in te richten als een unieke ontmoetings‐ en activiteitenplek waar natuurlijk spelen centraal staat. Stichting Samen Schenken heeft een glijbaan gedoneerd. De kinderen van de basisschool kunnen hier vele jaren van genieten.

December 2017
20 december 2017
Univé en Delta Cycling bundelen krachten voor fietsend Rotterdam

Univé en Delta Cycling Rotterdam gaan gezamenlijk fietsers begeleiden richting de 2018-editie van de Amstel Gold Race. Sportief, fysiek en mentaal worden deelnemers klaargestoomd voor de uitdagende toertocht.

Oktober 2017
16 oktober 2017
Sponsoring Fun Run

Op zondag 8 oktober 2017 vond de Stadium FunRun plaats in het stadion van ADO Den Haag. Univé Zuid-Holland heeft de FamilieRun van de Stadium FunRun gesponsord.

2 oktober 2017
Stichting Samen Schenken doneert ‘rolstoel-ophanging’ aan Stichting Fiets van Oma

De Fiets van Oma leent een duofiets uit aan iedereen die wil fietsen in en om Delft, maar dit niet alleen kan. Op een duofiets zit je gezellig en stabiel naast elkaar in plaats van achter elkaar op een tandem.

September 2017
28 september 2017
Univé Zuid-Holland op Brandersfeesten Schiedam

Op zaterdag 23 september 2017 vonden de Brandersfeesten in Schiedam plaats. Adviseurs van Univé Zuid-Holland hebben met een kraam deelgenomen aan de braderie.