Actueel nieuws van Univé

Win een startbewijs voor de Snow Fun Run

Win een startbewijs voor de Snow Fun Run

Op zondag 7 juli 2019 wordt de tweede editie van de Snow Fun Run georganiseerd. Univé Zuid-Holland is ook dit jaar trotse sponsor van dit unieke hardloopevenement. Tijdens deze Fun Run kunt u een parcours van 1.5, 5 of 10 km lopen door het park van SnowWorld in Zoetermeer. Ook is er een korte, maar zeer intensieve afstand te lopen. Bij de 'Snow Mountain Challenge' loopt u namelijk 300 meter de steile skihelling op.

Univé Zuid-Holland helpt de Non-foodback Gouda
Univé Zuid-Holland helpt de Non-foodback Gouda

Zaterdag 18 mei hebben de adviseurs van advieswinkel Gouda de handen uit de mouw gestoken voor de Non-foodbank Gouda en Omstreken. De Non-foodbank doet haar uiterste best om een ‘thuisgevoel’ te creëren voor wie daar (tijdelijk) geen of onvoldoende financiële middelen voor heeft.​​ De stichting heeft als doel het inzamelen en verstrekken van - in goede staat verkerende - roerende goederen uit het huishouden. Denk hierbij aan kleding, huisraad, fietsen en meubels.

NK Knikkeren
Univé is hoofdsponsor van het NK Knikkeren

In de maanden april, mei en juni gaan duizenden kinderen de strijd aan om zich een jaar lang ‘Nederlands Kampioen Knikkeren’ te mogen noemen. Univé is voor het achtste jaar de hoofdsponsor van het NK Knikkeren. Door heel Nederland worden er diverse voorrondes georganiseerd. In Zuid-Holland zijn er voorrondes in de gemeentes Oegstgeest (26 april 2019), Den Haag en Zoetermeer (beide 15 mei 2019). De adviseurs van Univé Zuid-Holland zijn aanwezig bij de voorrondes in Den Haag en Zoetermeer. De officiële finale van het NK Knikkeren vindt plaats in Ouwehands Dierenpark Rhenen op zaterdag 29 juni 2019.

Univé Zuid-Holland loopt de Rotterdamse Marathon
Univé loopt de Rotterdamse Marathon

Diverse collega's van Univé Leksprong en Univé Zuid-Holland hebben op zondag 7 april 2019 meegedaan aan de Rotterdamse Marathon. Zij hebben deelgenomen met zes business teams. Twee teams bestonden uit twee lopers en vier teams uit vier lopers. Gezamenlijk heeft ieder team de befaamde 42 kilometer gelopen. Een geweldige sportprestatie!

Gratis juridisch advies
Gratis juridisch advies

Vraagt u zich ook wel eens af wat uw rechten zijn wanneer: • u een bestelling bij een webshop betaald heeft, maar deze nooit aangekomen is? • een buurman u aansprakelijk stelt voor de schade aan zijn auto? • u te maken krijgt met (dreigend) ontslag? Wij willen u graag helpen bij uw juridische kwestie. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw vraagstuk gratis te bespreken met een jurist van Univé Rechtshulp.

De Belevingswoning in Rotterdam
Het 'Brand-komt-bij-u-thuis' Huis

Op 28 maart 2019 is de 'Belevingswoning' geopend door de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR). In de Belevingswoning kunt u als bezoeker spelenderwijs allerlei tips en trucs leren wat te doen als uw huis in brand staat. Dit wordt gedaan door informatie te verstrekken die u zoveel mogelijk zelf moet ontdekken en door een beleving aan te bieden die al uw zintuigen aanspreekt.

Oudere nieuwsberichten

Maart 2019
21 maart 2019
Univé Zuid-Holland doet mee aan NLdoet

Op 15 en 16 maart 2019 heeft het jaarlijkse NLdoet plaatsgevonden; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Dit jaar heeft Univé Zuid-Holland deelgenomen aan twee activiteiten.

4 maart 2019
Gratis hypotheekgesprek

Op 30 maart 2019 is het weer Open Huizen Dag. Gedurende deze dag kunt u woningen bezoeken die momenteel te koop staan zonder een afspraak te hoeven maken. Maar bent u al op de hoogte van welke woningen u precies kunt kopen? Wij kunnen u meer vertellen over uw mogelijkheden tijdens een gratis hypotheekgesprek in de vorm van een speeddate.

Februari 2019
21 februari 2019
SV Den Hoorn heeft Video Analyse Ruimte

Voetbalvereniging SV Den Hoorn heeft sinds 16 februari 2019 een eigen Video Analyse Ruimte (VAR), die wordt mogelijk gemaakt door Univé Zuid-Holland. De videoanalyse is volgens Richard van der Helm, voorzitter van SV Den Hoorn, een verdere stap in professionalisering van de vereniging. "Het systeem verbetert de teamprestatie en individuele prestatie van onze spelers. Niets geeft meer inzicht in het eigen spel dan videobeelden," aldus van der Helm. 

November 2018
7 november 2018
Stichting Samen Schenken doneert begeleidingstrajecten aan Humanitas Haagland

De Stichting Samen Schenken heeft op 6 november 2018 een cheque gedoneerd aan vrijwilligersorganisatie Humanitas Haagland. Deze organisatie helpt mensen in Den Haag om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. De vrijwilligers bieden ondersteuning aan mensen die problemen hebben om hun administratie op orde te brengen. Uiteindelijk is het doel om deze mensen een stuk bewustwording van omgaan met financiën mee te geven en ze handvatten voor de lange termijn te bieden. Naast het administratieve advies steunt Humanitas Haagland aan mensen die eenzaam zijn of een dierbare hebben verloren.

2 november 2018
Winkel Zoetermeer organiseert bingo

Woensdag 31 oktober 2018 hebben de adviseurs van winkel Zoetermeer een bingo georganiseerd bij Verzorgingstehuis Monte Verdi. Met dit evenement zetten de adviseurs zich maatschappelijk in voor ouderen in de plaats waar de winkel van Univé gevestigd is. De bingo was een groot succes. De bewoners van het verzorgingstehuis genoten zichtbaar van de aandacht.

Oktober 2018
19 oktober 2018
Stichting Samen Schenken doneert een AED aan de Goudse Reddingsbrigade

Op 16 oktober is er door de Stichting Samen Schenken een AED-koffer uitgereikt aan de Goudse Reddingsbrigade. De Goudse Reddingsbrigade begeleidt veel evenementen op en rond het water in de regio om zo de veiligheid te waarborgen. Gedurende deze evenementen worden veel lifesavers en EHBO’ers ingezet die lid zijn van de GRB. De aanwezigheid van een AED maakt het mogelijk om mensen in nood nog sneller de juiste hulp te kunnen bieden.