Actueel nieuws van Univé

Stichting Samen Schenken doneert glijbaan aan Stichting Vrienden van het Volle Leven

Stichting Samen Schenken doneert glijbaan aan Stichting Vrienden van het Volle Leven

In 2017 is in Den Haag het nieuwe schoolgebouw en schoolplein van de Openbare Basisschool Het Volle Leven gebouwd. Op Het Volle Leven zitten ruim 500 kinderen. De kans werd gecreëerd om het schoolplein in te richten als een unieke ontmoetings‐ en activiteitenplek waar natuurlijk spelen centraal staat. Stichting Samen Schenken heeft een glijbaan gedoneerd. De kinderen van de basisschool kunnen hier vele jaren van genieten.

Univé en Delta Cycling
Univé en Delta Cycling bundelen krachten voor fietsend Rotterdam

Univé en Delta Cycling Rotterdam gaan gezamenlijk fietsers begeleiden richting de 2018-editie van de Amstel Gold Race. Sportief, fysiek en mentaal worden deelnemers klaargestoomd voor de uitdagende toertocht.

Afbeelding
Sponsoring Fun Run

Op zondag 8 oktober 2017 vond de Stadium FunRun plaats in het stadion van ADO Den Haag. Univé Zuid-Holland heeft de FamilieRun van de Stadium FunRun gesponsord.

Afbeelding
Stichting Samen Schenken doneert ‘rolstoel-ophanging’ aan Stichting Fiets van Oma

De Fiets van Oma leent een duofiets uit aan iedereen die wil fietsen in en om Delft, maar dit niet alleen kan. Op een duofiets zit je gezellig en stabiel naast elkaar in plaats van achter elkaar op een tandem.

Univé Zuid-Holland op Brandersfeesten Schiedam
Univé Zuid-Holland op Brandersfeesten Schiedam

Op zaterdag 23 september 2017 vonden de Brandersfeesten in Schiedam plaats. Adviseurs van Univé Zuid-Holland hebben met een kraam deelgenomen aan de braderie.

Afbeelding
Univé Zuid-Holland Helpt

Op vrijdag 22 september 2017 vierde Univé De Dag van de Kracht. In de ochtend ging ook Univé Zuid-Holland aan de slag gegaan om iets terug te doen voor de samenleving: Univé Helpt!

Oudere nieuwsberichten

September 2017
24 september 2017
Stichting Samen Schenken doneert medailles aan c.k.c Maassluis

C.k.c. Maassluis is een korfbalvereniging. Bij c.k.c. Maassluis wordt er van jong tot oud op allerlei niveaus gekorfbald. Zaterdag 17 juni 2017 vond de Sport- en Speldag plaats bij c.k.c. Maassluis.

10 september 2017
Univé Zuid-Holland op Braderie Bergambacht

Op zaterdag 26 augustus 2017 vond de jaarlijkse braderie in Bergambacht weer plaats. Het was mooi weer en een gezellige drukte! Ook op deze braderie waren er adviseurs van Univé Zuid-Holland aanwezig met een kraam op de markt waar zij gadgets, appels en peren uitdeelden!

4 september 2017
Univé Zuid-Holland reikt cheque uit aan Prinses Beatrix Spierfonds

Op donderdag 31 augustus 2017 vond de vijfde editie van het dansgala Free To Move plaats in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen. Free to Move is een evenement georganiseerd door het Prinses Beatrix Spierfonds waar de top van de Nederlandse dans zich belangeloos inzet voor de strijd tegen spierziekten.

1 september 2017
Univé Zuid-Holland op de Naaldwijk Westland Reünie

Van woensdag 16 augustus tot zaterdag 19 augustus 2017 vond de Westland Reünie in Naaldwijk plaats. In Naaldwijk was het een groot feest. Op het Wilhelminaplein in Naaldwijk zit een Univé winkel gevestigd. Medewerkers van Univé hebben voor de winkel deelgenomen aan de markt.

Augustus 2017
13 augustus 2017
Stichting Samen Schenken doneert Braintrainer aan Gemiva-SVG Groep

Op maandag 3 juli heeft Univé Zuid-Holland een cheque uitgereikt aan Gemiva-SVG Groep, locatie De Baanbreker. Zij ondersteunen mensen die door een handicap, chronische ziekte of een andere beperking zorg of begeleiding nodig hebben. Uit de Stichting Samen Schenken hebben zij een donatie ontvangen voor een Braintrainer.

Juli 2017
21 juli 2017
Univé Zuid-Holland op Braderie Oude Wetering

​​Op zaterdag 8 juli 2017 hebben adviseurs van Univé Zuid-Holland deelgenomen aan de Braderie Oude Wetering. Het zonnetje scheen en het was een gezellige dag.