Actueel nieuws van Univé

De Startersdag in Alphen aan den Rijn

De Startersdag in Alphen aan den Rijn

Op 30 oktober 2019 wordt de Startersdag in de Adventskerk te Alphen aan den Rijn georganiseerd door Startersdagen.com. Tijdens dit evenement worden (pre)starters, doorgroeiers, ZZP’ers en startups geïnformeerd over het opzetten van een bedrijf en hoe ze deze succesvol kunnen laten (door)groeien. De zakelijke adviseurs van Univé Zuid-Holland zijn ook aanwezig.

De Univé NaZOOmeravond in Diergaarde Blijdorp
De Univé NaZOOmeravond in Diergaarde Blijdorp

Op woensdag 2 oktober 2019 vond in Diergaarde Blijdorp de Univé NaZOOmeravond plaats. De dierentuin opende deze avond speciaal voor klanten van Univé Zuid-Holland, Zuid-Nederland en Leksprong haar poorten tot 20.00 uur. De entree van de Univé Nazoomeravond was slechts € 7,50 per persoon.

Gratis juridisch advies
Gratis juridisch advies

Vraagt u zich ook wel eens af wat uw rechten zijn wanneer: • u een bestelling bij een webshop betaald heeft, maar deze nooit aangekomen is? • een buurman u aansprakelijk stelt voor de schade aan zijn auto? • u te maken krijgt met (dreigend) ontslag? Wij willen u graag helpen bij uw juridische kwestie. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw vraagstuk gratis te bespreken met een jurist van Univé Rechtshulp.

Bewuster omgaan met verkeersrisico’s dankzij 'Univé Helpt' in Naaldwijk en Gouda
Bewuster omgaan met verkeersrisico’s dankzij 'Univé Helpt' in Naaldwijk en Gouda

Op vrijdag 20 september 2019 organiseert Univé de landelijke actiedag 'Univé Helpt'. Het doel van deze dag is het bewustzijn van mensen over verkeersrisico’s vergroten. Met speciale aandacht voor apparatuurgebruik in het verkeer en het belang van het up-to-date houden van de verkeerskennis wil Univé zo bijdragen aan meer verkeersveiligheid.

Gratis hypotheekgesprek
Gratis hypotheekgesprek

Op zaterdag 5 oktober 2019 is het weer Open Huizen Dag. Gedurende deze dag kunt u woningen bezoeken die momenteel te koop staan zonder een afspraak te hoeven maken. Maar bent u al op de hoogte van welke woningen u precies kunt kopen? Wij kunnen u meer vertellen over uw mogelijkheden tijdens een gratis hypotheekgesprek in de vorm van een speeddate.

Win een startbewijs voor de ADO Den Haag Fun Run
Win een startbewijs voor de ADO Den Haag Fun Run

De ADO Den Haag Fun Run wordt op zondag 13 oktober 2019 voor de vierde keer georganiseerd. Dit hardloopevenement wordt wederom door Univé Zuid-Holland gesponsord. Deze Fun Run vindt plaats in en rondom het Cars Jeans stadion. U kunt diverse afstanden lopen langs unieke plekken waar normaal alleen de ADO Den Haag-spelers mogen komen. Denk hierbij aan een rondje om het veld via de spelerstunnel. U heeft de keuze uit vijf afstanden: Family Run van 1 km, de 1905 M Run, de 5 km Run, de 10 km Run en de 10 km Wandeltocht.

Oudere nieuwsberichten

Juli 2019
30 juli 2019
Maak kans op een VIP-arrangement voor de IJsselmeer Challenge

Univé Zuid-Holland nodigt u graag uit om op de racefiets te stappen voor Fonds Gehandicaptensport. Doet u mee aan de IJsselmeer Challenge?

15 juli 2019
Univé Zuid-Holland is bij 'De Ronde van Kralingen'

Op zondag 7 juli 2019 waren de adviseurs van winkel Capelle aan den IJssel en van afdeling Financiële Dienstverlening onderdeel van 'De Ronde van Kralingen' in Rotterdam Kralingen-Crooswijk. Het was de eerste keer dat dit sportieve evenement werd georganiseerd. Er stonden veel sportactiviteiten op het programma, zoals verschillende hardloop- en wielerruns en een dikke bandenrace. Ook was er live muziek.

Juni 2019
24 juni 2019
Win een startbewijs voor de Snow Fun Run

Op zondag 7 juli 2019 wordt de tweede editie van de Snow Fun Run georganiseerd. Univé Zuid-Holland is ook dit jaar trotse sponsor van dit unieke hardloopevenement. Tijdens deze Fun Run kunt u een parcours van 1.5, 5 of 10 km lopen door het park van SnowWorld in Zoetermeer. Ook is er een korte, maar zeer intensieve afstand te lopen. Bij de 'Snow Mountain Challenge' loopt u namelijk 300 meter de steile skihelling op.

Mei 2019
31 mei 2019
Univé Zuid-Holland woont Avondvierdaagse Zoetermeer bij

Ook dit jaar waren de adviseurs van winkel Zoetermeer weer van de partij op de slotavond van de Avondvierdaagse. De adviseurs stonden op donderdagavond 23 mei 2019 op dit evenement in Zoetermeer met een kraampje met oud-Hollandse spellen.

30 mei 2019
Univé Zuid-Holland op Foodtruckfestival Naaldwijk

Op 24, 25 en 26 mei 2019 werd het Foodtruckfestival TOOST wederom in Naaldwijk georganiseerd. De adviseurs van Univé Naaldwijk hebben dit jaar aan het Foodtruckfestival deelgenomen. Zij stonden met een drietal oud-Hollandse spellen op het Wilhelminaplein voor de advieswinkel.

24 mei 2019
Univé Zuid-Holland helpt de Non-foodback Gouda

Zaterdag 18 mei hebben de adviseurs van advieswinkel Gouda de handen uit de mouw gestoken voor de Non-foodbank Gouda en Omstreken. De Non-foodbank doet haar uiterste best om een ‘thuisgevoel’ te creëren voor wie daar (tijdelijk) geen of onvoldoende financiële middelen voor heeft.​​ De stichting heeft als doel het inzamelen en verstrekken van - in goede staat verkerende - roerende goederen uit het huishouden. Denk hierbij aan kleding, huisraad, fietsen en meubels.