De Univé thuiszorg- en ledenverenigingpolis

Univé heeft samen met de thuiszorgorganisaties en verenigingen de Univé thuiszorg- en ledenverenigingspolis ontwikkeld. Dit is een collectieve zorgverzekering speciaal voor leden van aangesloten thuiszorgorganisaties en verenigingen. Leden krijgen naast extra vergoedingen voor onder andere mantelzorg en fysiotherapie ook 5% korting op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende verzekeringen. Zo profiteert u nóg meer van het lidmaatschap van uw thuiszorgorganisatie of vereniging.

Korting op uw premie

  • 10% korting op de aanvullende zorgverzekering Collectief Goed, Beter en Best
  • Vergoeding lidmaatschap thuiszorgorganisatie of vereniging (tot een maximum van € 25 per jaar)

Extra aanvullende vergoedingen

  • Extra fysiotherapie behandelingen van 12 tot zelfs 32 per jaar in Collectief Aanvullend Best
  • Meer dagen vervangende mantelzorg van 10 tot zelfs 25 dagen per jaar in Collectief Aanvullend Best
  • Verhoogd preventiebudget van € 300 tot zelfs € 700 per jaar in Collectief Aanvullend Best

Persoonlijk contact en extra's

  • Eigen contactpersoon in de winkel bij u in de buurt
  • Gebruik van gratis telefoonnummer
    0800-0234763 voor al uw zorgvragen
  • Toegang tot alle diensten van Univé Zorg Extra

Thuiszorgorganisaties en ledenverenigingen

Wilt u weten met welke organisaties Univé samenwerkt? Zoek uw organisatie op en u kunt direct uw zorgpremie met collectiviteitskorting berekenen.

Overzicht organisaties

Vergoeding lidmaatschap

Bent u nog geen lid van een thuiszorgorganisatie of ledenvereniging waar Univé een samenwerking mee heeft? Meld u dan nu aan. Want u krijgt een tegemoetkoming van maximaal € 25  per jaar op uw lidmaatschap indien u ook Collectief Aanvullend Goed, Beter of Best afsluit.

Bereken uw premie

Univé Zorg Extra

Vakantiehulp

De Vakantiehulp staat 24/7 voor u klaar. We geven u praktische tips over uw bestemming en helpen u met een vakantiechecklist. Ook kunt u gratis de Vakantiedokter bellen; die helpt u bij het vinden van een goede arts in de buurt van uw vakantieadres.

Nieuw is de gratis tolk in het buitenland tijdens het medisch consult.

Meer over de Vakantiehulp

Zorghulp

Bij de Zorghulp kunt u altijd terecht met uw vragen rondom zorg: zowel voor, tijdens als na de behandeling. We beantwoorden uw vragen, zoeken met u mee naar een goede specialist of helpen u bijvoorbeeld met wachtlijstbemiddeling of een second opinion.

Nieuw is de Dokter bij de Hand die 24/7 helpt met al uw medische vragen.

Meer over de Zorghulp

Hulp aan Huis

Wilt u langer zelfstandig wonen en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Of verleent u mantelzorg en komt u tijd tekort? Ben u fysiek (tijdelijk) niet in staat om zelf klussen in huis op te pakken?

Via deze handige en gratis bemiddelingsservice van Univé Hulp aan Huis heeft u toegang tot een uitgebreid netwerk van betrouwbare dienstverleners.

Ga naar Hulp aan Huis

Cyberhulp

Jaarlijks worden 2 miljoen Nederlanders slachtoffer van cybercriminaliteit. Wij geven u inzicht en praktische tips om cybercrime te voorkomen. Twijfelt u over de betrouwbaarheid van een e-mail of is uw computer mogelijk gehackt?

U kunt gratis 24/7 bellen naar de Cyberhelpdesk.

Meer over Cyberhulp