De ziektekostenverzekering in het kort

U kunt uw ziektekosten goed en voordelig verzekeren bij zorgverzekeraar Univé. Daar vindt u die uitgebreide verzekering met een prima service, persoonlijk advies en een lage premie.

Belangrijkste voordelen van de ziektekostenverzekering 

  • Bij Univé heeft u een uitgebreide basisverzekering voor een lage premie: € 98,75* per maand
  • U kunt zelf kiezen hoe uw verzekering eruit ziet en waaraan u persoonlijke zorgbudgetten besteedt
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis verzekerd (zoals overal elders), ook voor de aanvullende verzekeringen
  • Geen eigen risico voor huisarts, verloskundige zorg, kraamzorg, bepaalde zorgprogramma’s, nacontroles van nier- of leverdonor en de vergoedingen uit de aanvullende verzekeringen

*) Maandpremie, gebaseerd op de Univé Zorg Select polis met € 385,- eigen risico.

Extra korting op uw ziektekostenverzekering

Uw premie kan lager worden als u ook (niet-collectieve) schadeverzekeringen bij Univé heeft. Dat is het Ledencollectief.

Wijzigingen in de ziektekostenverzekering 2017

Als u wilt, kunt u de belangrijkste wijzigingen in de basisverzekering 2017 nalezen. 

Univé Zorg Select

Univé heeft naast de basisverzekeringen Univé Zorg Geregeld en Univé Zorg Vrij ook Univé Zorg Select. Dit is de basisverzekering met de laagste premie van Univé. Die kunt u uitbreiden met losse aanvullende verzekeringen voor fysiotherapie, tandarts, spoedeisende hulp in het buitenland en alternatieve geneeswijzen. Of kies voor één van de aanvullende pakketten.  

Aanvullende dekking

De basisverzekering eenvoudig uitbreiden? U kunt kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen.
Zoekt u liever een zorgverzekering die exact aansluit op uw levensfase? Dan heeft u bij Univé de keuze uit 3 totaalpakketten waarin ook een tandartsverzekering is inbegrepen.

Bereken nu uw premie