Ga naar inhoud

Situatie beoordelen

Wil je een werknemer aannemen of juist ontslaan? Dan is het belangrijk dat jouw arbeidsovereenkomst of vaststellingsovereenkomst tot in de kleine lettertjes klopt. Onze ervaren juristen controleren graag de overeenkomst voor je.
€ 389 per situatie (ex. btw)

Pakket aanvragen

Laat je overeenkomst checken

Als je een nieuwe werknemer wilt aannemen, is het natuurlijk belangrijk dat de arbeidsovereenkomst volledig en juridisch geldig is. Dat geldt ook voor een ontslagvoorstel of vaststellingsovereenkomst. Klopt deze niet, dan kan dit nare gevolgen hebben. Zowel voor jou als de werknemer. Onze juristen helpen je daarom graag met een juridische check van de overeenkomst.

Bij dit pakket bespreek je eerst telefonisch jouw situatie met een Univé-jurist. Daarna gaat de jurist voor je aan de slag. De jurist controleert de overeenkomst en stuurt je een schriftelijke beoordeling. Ook ontvang je juridisch advies over jouw rechten, plichten en mogelijkheden. Met dit advies op zak kun je zelf onderhandelen met je (toekomstig) werknemer.

Pakket aanvragen

Bel ons

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Ben je werknemer? Wij bieden deze service ook aan als particuliere dienst.

Wanneer is dit pakket handig?

Een beoordeling van je situatie is vaak een geschikte oplossing bij vragen over belangrijke documenten, zoals een arbeidsovereenkomst.

Wil je direct weten welke oplossing het beste bij jouw situatie past? Met onze online pakkethulp ontvang je binnen 2 minuten vrijblijvend advies.

Andere rechtshulp nodig?

Het kan zijn dat jouw situatie om meer juridische hulp vraagt. Bijvoorbeeld omdat er sprake is van een ingewikkeld arbeidsconflict. In dat geval kun je kiezen voor een van onze andere oplossingen.

Twijfel je of dit pakket het juiste voor je is? Met onze online pakkethulp helpen we je binnen 2 minuten op weg.

Ben je werknemer? Wij bieden ook juridische hulp aan particulieren zonder verzekering.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vaste prijs. Komen er extra kosten van derden bij, bijvoorbeeld omdat je een rechtszaak wilt starten? Dan bespreken we dit altijd vooraf met jou. Zo kun je bepalen of je akkoord gaat met de kosten.

Vragen of snel advies nodig?

Met onze pakkethulp helpen we je direct op weg. Kom je er niet uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar.