Ga naar inhoud

Procederen

Bij sommige arbeidsconflicten kan een gang naar de rechter verstandig of zelfs nodig zijn. Tijdens een gratis intakegesprek bespreek je eerst met een jurist of een rechtszaak haalbaar is en genoeg oplevert.
€ 1.689 per proces (ex. btw en mogelijke kosten van derden)

Pakket aanvragen

Juridische hulp bij je rechtszaak

Wil je een arbeidsovereenkomst laten ontbinden? Heb je een arbeidsconflict, maar wil de werknemer niet meewerken aan een oplossing? Of is een (ex-)werknemer een procedure tegen jou gestart? Dan kunnen onze juristen je mogelijk bijstaan tijdens de rechtszaak.

Tijdens een gratis intakegesprek beoordelen we of een rechtszaak de beste oplossing voor jouw situatie is. Als dat zo is, bespreekt de jurist met je wat de procedure gaat kosten. Pas als je akkoord gaat met de kosten, start je jurist de procedure. Natuurlijk blijf je goed op de hoogte van de ontwikkelingen in jouw zaak.

Pakket aanvragen

Bel ons

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Ben je werknemer? Wij bieden deze service ook aan als particuliere dienst.

Wanneer is dit pakket handig?

We kijken graag samen met jou of een procedure een passende oplossing voor jouw situatie is. Wil je direct weten welke oplossing het beste bij je situatie past? Met onze online pakkethulp ontvang je binnen 2 minuten vrijblijvend advies.

Andere rechtshulp nodig?

Meestal is een arbeidsconflict goed op te lossen zonder rechtszaak. Het kan daarom zijn dat een van onze andere oplossingen je al precies de hulp biedt die jij nodig heeft.

Twijfel je over welk pakket het juiste voor je is? Met onze online pakkethulp helpen we je binnen 2 minuten op weg.

Ben je werknemer? Wij bieden ook juridische hulp aan particulieren zonder verzekering.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vast bedrag. De kosten voor de procedure zelf zijn niet inbegrepen. Zoals de kosten die je moet betalen aan de rechtbank (griffierechten) en de kosten voor de deurwaarder. Dat betekent dat deze voor jouw rekening komen. Je jurist bespreekt vooraf de mogelijke kosten met je.

Vragen of snel advies nodig?

Met onze pakkethulp helpen we je direct op weg. Kom je er niet uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar.