Ga naar inhoud

Onderhandelen

Kom je er zelf niet uit met je (ex-)werknemer? Dan nemen onze juristen graag de zaak voor je uit handen. Zo kunnen wij het contact en alle onderhandelingen voor je regelen.
€ 989 per situatie (ex. btw)

Pakket aanvragen

Geef je zaak uit handen

Van overplaatsing tot ongewenst gedrag op de werkvloer: er zijn allerlei werksituaties waarin je een conflict met een werknemer kunt krijgen. Dreigt het conflict uit de hand te lopen? Of is dit al gebeurd? Dan helpt het als een ervaren jurist op de voorgrond treedt en met de werknemer onderhandelt.

Eerst overleg je via de telefoon en stelt de jurist een plan van aanpak op. De jurist neemt contact op met je werknemer en onderhandelt namens jou. Ook zorgt de jurist voor heldere schriftelijke afspraken. Zo kun je kostbare fouten en verdere escalatie van het conflict voorkomen.

Pakket aanvragen

Bel ons

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Ben je werknemer? Wij bieden deze service ook aan als particuliere dienst.

Wanneer is dit pakket handig?

Bij lastige arbeidsconflicten is het altijd prettig als je kunt vertrouwen op een ervaren jurist: een specialist die in jouw voordeel handelt én onderhandelt.

Wil je direct weten welke oplossing het beste bij jouw situatie past? Gebruik dan onze online pakkethulp. Daarmee ontvang je binnen 2 minuten vrijblijvend advies.

Andere rechtshulp nodig?

Mogelijk vraagt het conflict met je werknemer om meer of juist minder juridische hulp. Kies in dat geval voor een van onze andere oplossingen.

Twijfel je over welke oplossing het beste bij jouw situatie past? Met onze online pakkethulp ontdek je het binnen 2 minuten.

Ben je werknemer? Wij bieden ook juridische hulp aan particulieren zonder verzekering.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vaste prijs. Komen er extra kosten van derden bij, bijvoorbeeld omdat je een rechtszaak wilt starten? Dan bespreken we dit altijd vooraf met jou. Zo kun je bepalen of je akkoord gaat met de kosten.

Vragen of snel advies nodig?

Met onze pakkethulp helpen we je direct op weg. Kom je er niet uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar.