Ga naar inhoud

Brief opstellen

Bij arbeidsconflicten is één juridische brief soms al genoeg om het probleem met je werknemer op te lossen. Onze ervaren juristen helpen je graag aan een goede brief op maat.
€ 589 per situatie (ex. btw)

Pakket aanvragen

Juridische brief aan je werknemer

Heb je een conflict met een werknemer en wil je het schriftelijk oplossen? Of wil je schriftelijk onderhandelen met jouw werknemer, bijvoorbeeld over de afspraken in een vaststellingsovereenkomst? Dan kun je uitstekend terecht bij een Univé-jurist.

Eerst overleg je telefonisch over jouw situatie. Daarna stelt de jurist een juridische brief voor je op. Deze kun je zelf naar je werknemer sturen. Ook begeleidt de jurist je bij het nemen van de juiste stappen. Heb je na de reactie van de werknemer nog een brief nodig? Dan stelt de jurist in overleg een tweede brief op. Voor deze service hoef je niets bij te betalen.

Pakket aanvragen

Bel ons

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Ben je werknemer? Wij bieden deze service ook aan als particuliere dienst.

Wanneer is dit pakket handig?

Met een sterke brief is de kans dat je zaak slaagt een stuk groter. Onze juristen hebben alle kennis in huis om een kloppende juridische brief voor je te schrijven.

Wil je direct weten welke oplossing het beste bij jouw situatie past? Met onze online pakkethulp ontvang je binnen 2 minuten vrijblijvend advies.

Andere rechtshulp nodig?

Mogelijk heb je meer of juist minder juridische hulp nodig. Je kunt dan kiezen voor een van onze andere oplossingen. Twijfel je of dit pakket het juiste voor je is? Geen zorgen, met onze online pakkethulp helpen we je binnen 2 minuten op weg.

Ben je werknemer? Wij bieden ook juridische hulp aan particulieren zonder verzekering.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vaste prijs. Komen er extra kosten van derden bij, bijvoorbeeld omdat je een rechtszaak wilt starten? Dan bespreken we dit altijd vooraf met jou. Zo kun je bepalen of je akkoord gaat met de kosten.

Vragen of snel advies nodig?

Met onze pakkethulp helpen we je direct op weg. Kom je er niet uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar.