Ga naar inhoud

Werknemers

Heb je een probleem met een werknemer? Of wil je een overeenkomst laten opstellen door een jurist? Bij ons kun je rekenen op hulp en juridisch advies. Ook zonder verzekering.

  • Juridische check van vaststellingsovereenkomst
  • Juridische check van arbeidsovereenkomst
  • Conflict met (ex-)werknemer

Onze oplossingen

Als werkgever moet je al een hoop zelf regelen. Heb je een lastig conflict met een werknemer en kun je wel wat juridische hulp gebruiken? Of wil je dat een ervaren jurist een overeenkomst voor je controleert? Dan denken onze juristen graag met je mee.

Uit onze juridische oplossingen kies je precies de hulp die jij nodig hebt. Wil je direct checken welke oplossing bij jouw situatie past? Met onze online pakkethulp krijg je binnen 2 minuten vrijblijvend advies.

Ben je werknemer? Wij bieden ook juridische hulp aan particulieren zonder verzekering.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vaste prijs. Komen er extra kosten van derden bij, bijvoorbeeld omdat je een rechtszaak wilt starten? Dan bespreken we dit altijd vooraf met jou. Zo kun je bepalen of je akkoord gaat met de kosten.

Wat past het beste bij jouw situatie?

We hebben oplossingen voor verschillende soorten juridische problemen met werknemers. Wil je direct weten of en hoe we je kunnen helpen? Met onze online pakkethulp ontdek je het binnen 2 minuten.

Bij ontslag is het belangrijk dat het ontslagvoorstel of de vaststellingsovereenkomst volledig is én aan de eisen voldoet. Anders kan dat vervelende gevolgen hebben. Zowel voor jou als je werknemer. Wij helpen je graag met een juridische check van jouw vaststellingsovereenkomst of ontslagvoorstel.

Wil je met je werknemer onderhandelen over de voorwaarden? Dan kunnen we de onderhandelingen volledig voor je uit handen nemen.

Lees meer over Situatie beoordelen

Lees meer over Onderhandelen

Heb je een nieuwe arbeidsovereenkomst opgesteld? Dan is het altijd verstandig om jouw overeenkomst te laten checken door een jurist. Zo weet je zeker dat de overeenkomst volledig klopt en rechtsgeldig is. Denk aan afspraken over het maximaal aantal werkuren, het concurrentiebeding of het relatiebeding.

  • Juridische check van arbeidsovereenkomst voor nieuwe werknemer

  • Juridische check van gewijzigde arbeidsovereenkomst voor bestaande werknemer

  • Juridische check van overeenkomst bij contractverlenging

Lees meer over Situatie beoordelen

Van slecht functioneren tot grensoverschrijdend gedrag: er zijn allerlei situaties die een conflict met een werknemer kunnen veroorzaken. Bij een (dreigend) arbeidsconflict helpen we je graag verder met een beoordeling van je situatie. Een Univé-jurist bekijkt dan jouw arbeidsovereenkomst en andere belangrijke documenten. Op basis daarvan krijg je persoonlijk juridisch advies.

  • Conflict over vakantie, verlof, ziekte(dagen) of re-integratie

  • Conflict over arbeidsovereenkomst, arbeidsvoorwaarden of cao

  • Conflict over salaris, bonus of andere beloning

  • Conflict over functioneren of gedrag op de werkvloer

Lees meer over Situatie beoordelen

Wil je een werknemer ontslaan en heb je daar een geldige reden voor? Heb je een werknemer op staande voet ontslagen? Of heeft de werknemer ontslag genomen zonder zich daarbij aan de afspraken te houden? Dan is het belangrijk om snel juridisch advies in te winnen. Zo ben je op de hoogte van jouw rechten en kun je de juiste stappen zetten.

Tijdens een beoordeling van je situatie kijken we graag naar je probleem. Ook krijg je juridisch advies over wat je het beste kunt doen.

Lees meer over Situatie beoordelen

Wat Univé voor je kan betekenen

We hebben meer dan 250 juristen in dienst die je kunnen helpen met de lastigste situaties. Zonder dat je een verzekering nodig hebt of moet afsluiten. Wel zo makkelijk.

Vragen of snel advies nodig?

Met onze pakkethulp helpen we je direct op weg. Kom je er niet uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar.