Ga naar inhoud

Procederen

Het kan zijn dat een klant of leverancier een rechtszaak tegen je gestart is. Of misschien moet je wel een procedure starten. Onze juristen kunnen je dan mogelijk bijstaan. Tijdens de gratis intake beoordelen we of een procedure passend is.
€ 1.689 per proces (ex. btw en mogelijke kosten van derden)

Pakket aanvragen

Juridische hulp bij een procedure

Wil je een koop- of dienstenovereenkomst laten ontbinden? Is er een spoedprocedure (kort geding) of gerechtelijke incassoprocedure nodig? Of is de klant of leverancier al een procedure tegen jou gestart? Dan kan een Univé-jurist mogelijk voor je procederen.

Eerst heb je een gratis intakegesprek. Daarin beoordeelt de jurist of dit pakket de juiste keus voor jouw situatie is. Blijkt een procedure inderdaad een goede oplossing? Dan bespreekt de jurist de mogelijke kosten van de procedure met je. Ben je het eens met de kosten, dan gaat de jurist voor je aan de slag. Natuurlijk houden we je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in jouw zaak.

Pakket aanvragen

Bel ons

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Ben je particulier? Wij bieden deze service ook aan als particuliere dienst.

Wanneer is dit pakket handig?

Onze juristen zoeken graag voor je uit of een procedure de beste oplossing is voor jouw probleem met de klant of leverancier. Weet je niet zeker of dit pakket bij je situatie past? Gebruik dan onze online pakkethulp. Binnen 2 minuten ontdek je welke oplossing wij je aanraden.

Andere rechtshulp nodig?

Gelukkig worden de meeste zakelijke conflicten zonder procedure opgelost. Het kan daarom zijn dat een van onze andere juridische oplossingen je al precies de hulp biedt die jij zoekt.

Weet je niet zeker welk pakket je moet kiezen? Geen zorgen: met onze online pakkethulp helpen we je binnen 2 minuten op weg.

Ben je particulier? Wij bieden ook juridische hulp aan particulieren zonder verzekering.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vast bedrag. De kosten voor de procedure zelf zijn niet inbegrepen. Zoals de kosten die je moet betalen aan de rechtbank (griffierechten) en de kosten voor de deurwaarder. Dat betekent dat deze voor jouw rekening komen. Je jurist bespreekt vooraf de mogelijke kosten met je.

Vragen of snel advies nodig?

Met onze pakkethulp helpen we je direct op weg. Kom je er niet uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar.