Ga naar inhoud

Onderhandelen

Soms is een conflict zo lastig dat je er zelf niet uitkomt met de klant of leverancier. Je kunt er dan voor kiezen om jouw zaak uit handen te geven aan een Univé-jurist. De jurist regelt dan alle communicatie en onderhandelingen met de andere partij.
€ 989 per situatie (ex. btw)

Pakket aanvragen

Geef je zaak uit handen

Is het niet gelukt om je conflict met de klant of leverancier schriftelijk op te lossen? Bijvoorbeeld omdat de leverancier zich nog steeds niet aan de afspraken houdt? Of omdat een ontevreden klant jou in gebreke stelt? Dan kun je kiezen voor dit pakket. Wij verzorgen alle onderhandelingen, zodat jij je kunt richten op het runnen van je bedrijf.

Eerst heb je telefonisch overleg met een jurist. Vervolgens stelt de jurist een plan van aanpak op. De jurist legt contact met de klant of leverancier en maakt nieuwe schriftelijke afspraken. Bijvoorbeeld over de betaling van de klant. Of over de prijs van de diensten die de leverancier levert. Zo doet jouw Univé-jurist er alles aan om je probleem op te lossen.

Pakket aanvragen

Bel ons

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Ben je particulier? Wij bieden deze service ook aan als particuliere dienst.

Wanneer is dit pakket handig?

Bij een ingewikkeld probleem met een klant of leverancier is het fijn als je kunt rekenen op een jurist die professioneel voor je onderhandelt. Wil je snel weten welk pakket je het beste kunt kiezen? Gebruik dan onze online pakkethulp. Daarmee zie je binnen 2 minuten welke juridische oplossing wij je aanraden.

Andere rechtshulp nodig?

Het kan zijn dat jouw conflict met de klant of leverancier om minder juridische hulp vraagt. Of misschien heb je juist wel meer hulp nodig. Bijvoorbeeld in de vorm van een kort geding of een rechtszaak.

Wat jouw situatie ook is: uit onze oplossingen kies je precies de hulp die jij nodig hebt. Twijfel je over welke oplossing de juiste voor je is? Geen zorgen, met onze online pakkethulp ontdek je het binnen 2 minuten.

Ben je particulier? Wij bieden ook juridische hulp aan particulieren zonder verzekering.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vaste prijs. Komen er extra kosten van derden bij, bijvoorbeeld omdat je een rechtszaak wilt starten? Dan bespreken we dit altijd vooraf met jou. Zo kun je bepalen of je akkoord gaat met de kosten.

Vragen of snel advies nodig?

Met onze pakkethulp helpen we je direct op weg. Kom je er niet uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar.