Ga naar inhoud

Brief opstellen

Soms is één brief al voldoende om je conflict met een klant of leverancier op te lossen. Onze ervaren juristen hebben alle kennis in huis om een goede juridische brief voor je te schrijven.
€ 589 per situatie (ex. btw)

Pakket aanvragen

Juridische brief aan klant of leverancier

Bij een beginnend of dreigend conflict met een klant of leverancier kan een juridische brief een goede eerste stap zijn. Onze juristen begeleiden je graag bij het schriftelijk oplossen van jouw probleem. Bijvoorbeeld door een ingebrekestelling te schrijven als de klant te laat is met betalen. Soms is dat al genoeg om een klant tot betaling te bewegen.

Eerst heb je telefonisch overleg met een Univé-jurist. Nadat je jouw situatie besproken hebt, schrijft de jurist een juridische brief voor je. Deze stuur je zelf naar je klant of leverancier. Ook helpt de jurist je bij het nemen van de juiste vervolgstappen. Mogelijk is er na de reactie van de klant of leverancier een tweede brief nodig. In dat geval stelt de jurist in overleg nog een brief op. Deze service is inbegrepen in de pakketprijs.

Pakket aanvragen

Bel ons

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Ben je particulier? Wij bieden deze service ook aan als particuliere dienst.

Wanneer is dit pakket handig?

De juridisch specialisten van Univé Rechtshulp helpen je graag aan een sterke juridische brief. De kans dat je zaak slaagt wordt daarmee een stuk groter.

Weet je niet welk pakket je moet kiezen? Gebruik dan onze online pakkethulp. Daarmee zie je binnen 2 minuten welke keuze wij je aanraden.

Andere rechtshulp nodig?

Het kan zijn dat jouw probleem om meer of juist minder juridische hulp vraagt. In dat geval kun je kiezen voor een van onze andere oplossingen.

Twijfel je of dit pakket de beste keuze voor je is? Start dan onze online pakkethulp. Daarmee krijg je binnen 2 minuten gratis en vrijblijvend advies.

Ben je particulier? Wij bieden ook juridische hulp aan particulieren zonder verzekering.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vaste prijs. Komen er extra kosten van derden bij, bijvoorbeeld omdat je een rechtszaak wilt starten? Dan bespreken we dit altijd vooraf met jou. Zo kun je bepalen of je akkoord gaat met de kosten.

Vragen of snel advies nodig?

Met onze pakkethulp helpen we je direct op weg. Kom je er niet uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar.