Ga naar inhoud

Procederen

Misschien is het conflict over je bedrijfspand zó uit de hand gelopen dat het verstandig (of zelfs nodig) is om een rechtszaak te starten. Tijdens een gratis intake bespreken we samen of een procedure haalbaar is. En of wij je daarin kunnen bijstaan.
€ 1.689 per proces (ex. btw en mogelijke kosten van derden)

Pakket aanvragen

Juridische hulp bij je rechtszaak

Er zijn verschillende situaties waarin een procedure een passende oplossing kan zijn. Misschien wil je een huurder laten uitzetten, of de overeenkomst van jouw bedrijfspand laten ontbinden. Of misschien is de (ver)koper of (ver)huurder van je bedrijfspand wel een rechtszaak tegen jou gestart. Wat je situatie ook is: we zoeken graag voor je uit of en hoe we je kunnen bijstaan.

Eerst heb je een gratis intakegesprek. Daarin beoordelen we of een rechtszaak haalbaar is en genoeg oplevert. Als dat zo is, bespreekt de jurist de mogelijke kosten van de procedure met je. Wanneer je akkoord gaat met de kosten, gaat de jurist voor je aan de slag. Natuurlijk ben je altijd goed op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in je zaak.

Pakket aanvragen

Bel ons

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Ga je als particulier een woning huren of kopen? Wij bieden deze service ook aan als particuliere dienst.

Wanneer is dit pakket handig?

Een Univé-jurist kijkt graag samen met jou of dit pakket een geschikte oplossing voor je situatie is. Wil je direct checken welke oplossing bij jouw situatie past? Gebruik dan onze online pakkethulp. Daarmee ontvang je binnen 2 minuten vrijblijvend advies.

Andere rechtshulp nodig?

De meeste conflicten over een zakelijk pand zijn gelukkig goed op te lossen zonder rechtszaak. Mogelijk biedt een van onze andere oplossingen je al precies de hulp die jij nodig heeft.

Twijfel je over welk pakket het juiste voor je is? Met onze online pakkethulp helpen we je binnen 2 minuten op weg.

Ben je particulier koper of huurder? Wij bieden ook juridische hulp aan particulieren zonder verzekering.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vast bedrag. De kosten voor de procedure zelf zijn niet inbegrepen. Zoals de kosten die je moet betalen aan de rechtbank (griffierechten) en de kosten voor de deurwaarder. Dat betekent dat deze voor jouw rekening komen. Je jurist bespreekt vooraf de mogelijke kosten met je.

Vragen of snel advies nodig?

Met onze pakkethulp helpen we je direct op weg. Kom je er niet uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar.