Ga naar inhoud

Onderhandelen

Heb je een juridisch probleem rondom de koop of huur van je bedrijfspand? En kom je er zelf niet uit met de (ver)koper of (ver)huurder? Dan kun je jouw zaak gerust aan ons toevertrouwen. Een Univé-jurist regelt graag alle communicatie en onderhandelingen voor je.
€ 989 per situatie (ex. btw)

Pakket aanvragen

Geef je zaak uit handen

Als ondernemer heb je al genoeg aan je hoofd. Daarom kan het prettig zijn om een lastig conflict over je bedrijfspand volledig uit handen te geven. Vooral als het conflict uit de hand dreigt te lopen of al geëscaleerd is.

Eerst overleg je telefonisch met een jurist. De jurist maakt een plan van aanpak, neemt het contact met de andere partij voor je over en onderhandelt namens jou. Ook maakt de jurist duidelijke schriftelijke afspraken met de (ver)huurder of (ver)koper. Zo kun je voorkomen dat het conflict erger wordt. En dat je stappen neemt die kostbare juridische gevolgen kunnen hebben.

Pakket aanvragen

Bel ons

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Ga je als particulier een woning huren of kopen? Wij bieden deze service ook aan als particuliere dienst.

Wanneer is dit pakket handig?

Bij ingewikkelde zakelijke conflicten is het fijn om te kunnen vertrouwen op professionele en persoonlijke hulp. Wil je direct checken welk pakket het beste bij jouw situatie past? Met onze online pakkethulp ontvang je binnen 2 minuten vrijblijvend advies.

Andere rechtshulp nodig?

Misschien vraagt het conflict over je bedrijfspand om meer of juist minder juridische hulp. In dat geval kun je kiezen voor een van onze andere oplossingen.

Twijfel je over welke oplossing het beste bij jouw situatie past? Met onze online pakkethulp ontdek je het binnen 2 minuten.

Ben je particulier koper of huurder? Wij bieden ook juridische hulp aan particulieren zonder verzekering.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vaste prijs. Komen er extra kosten van derden bij, bijvoorbeeld omdat je een rechtszaak wilt starten? Dan bespreken we dit altijd vooraf met jou. Zo kun je bepalen of je akkoord gaat met de kosten.

Vragen of snel advies nodig?

Met onze pakkethulp helpen we je direct op weg. Kom je er niet uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar.