Ga naar inhoud

Brief opstellen

Mogelijk heb je een conflict over het kopen of huren van een bedrijfspand en wil je dit schriftelijk oplossen. Bij Univé kun je dan uitstekend terecht: onze juristen hebben alle kennis in huis om een goede juridische brief voor je te schrijven.
€ 589 per situatie (ex. btw)

Pakket aanvragen

Juridische brief op maat

Een conflict over een bedrijfspand valt soms al met één juridische brief op te lossen. Bijvoorbeeld als er sprake is van achterstallig onderhoud en je de verhuurder in gebreke wilt stellen. Of als je wilt onderhandelen over de afspraken in je koop- of huurovereenkomst. Maar wat zet je in je brief? En hoe weet je zeker dat deze juridisch klopt? Onze juristen helpen je graag met een goede brief op maat.

Eerst bel je met een Univé-jurist over jouw probleem. Daarna schrijft de jurist namens jou een brief. Deze kun je zelf naar de (ver)huurder of (ver)koper sturen. Ook krijg je juridisch advies over de beste vervolgstappen. Is er na de reactie van de andere partij een tweede brief nodig? Dan stelt de jurist in overleg nog een brief op. Hiervoor hoef je niets bij te betalen.

Pakket aanvragen

Bel ons

Dit kun je verwachten

We doen altijd ons best om je verder te helpen, wat jouw situatie ook is. Bij deze oplossing helpt een van onze juristen je in een paar stappen.

Ga je als particulier een woning huren of kopen? Wij bieden deze service ook aan als particuliere dienst.

Wanneer is dit pakket handig?

Natuurlijk kun je zelf aan de slag met een brief. Maar met een brief van een ervaren jurist is de kans dat jouw zaak slaagt vaak een stuk groter. Onze juridisch specialisten weten precies hoe zij een brief moeten opstellen die niet alleen klopt, maar óók indruk maakt.

Wil je direct checken welke pakket het beste bij jouw situatie past? Gebruik dan onze online pakkethulp. Daarmee ontvang je binnen 2 minuten vrijblijvend advies.

Andere rechtshulp nodig?

Het kan zijn dat jouw situatie om meer of juist minder juridische hulp vraagt. In dat geval kun je kiezen voor een van onze andere pakketten. Twijfel je of dit pakket het juiste voor je is? Geen zorgen, met onze online pakkethulp helpen we je binnen 2 minuten op weg.

Ben je particulier koper of huurder? Wij bieden ook juridische hulp aan particulieren zonder verzekering.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vaste prijs. Komen er extra kosten van derden bij, bijvoorbeeld omdat je een rechtszaak wilt starten? Dan bespreken we dit altijd vooraf met jou. Zo kun je bepalen of je akkoord gaat met de kosten.

Vragen of snel advies nodig?

Met onze pakkethulp helpen we je direct op weg. Kom je er niet uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar.