Ga naar inhoud

Bedrijfspand

Heb je een juridische vraag over het kopen van een bedrijfspand? Of een probleem met de verhuurder van je bedrijfspand? Geen zorgen: bij Univé krijg je snel juridisch advies op maat. Ook als je niet verzekerd bent.

  • Conflict met (ver)koper van bedrijfspand
  • Conflict met (ver)huurder van bedrijfspand
  • Juridische check van huur- of koopovereenkomst

Onze oplossingen

Mogelijk huur of verhuur je een pand voor jouw bedrijf. Of misschien ben je juist de koper of verkoper. Wat jouw precieze situatie ook is: rondom de (ver)huur of (ver)koop kunnen allerlei juridische problemen ontstaan. Onze juristen helpen je graag verder met zakelijk juridisch advies.

Uit onze oplossingen kies je precies de rechtshulp die jij nodig hebt. Weet je niet zeker welk pakket het juiste voor je is? Gebruik dan onze online pakkethulp. Binnen 2 minuten krijg je vrijblijvend advies.

Ben je particulier koper of huurder? Wij bieden ook juridische hulp aan particulieren zonder verzekering.

Geen verborgen kosten

Bij ons krijg je juridische hulp voor een vaste prijs. Komen er extra kosten van derden bij, bijvoorbeeld omdat je een rechtszaak wilt starten? Dan bespreken we dit altijd vooraf met jou. Zo kun je bepalen of je akkoord gaat met de kosten.

Wat past het beste bij jouw situatie?

We hebben oplossingen voor bijna elk juridisch probleem rondom het (ver)huren of (ver)kopen van een zakelijk pand. Wil je direct checken of en hoe we je kunnen helpen? Met onze online pakkethulp ontdek je het binnen 2 minuten.

Als je een bedrijfspand huurt of verhuurt, kun je te maken krijgen met allerlei problemen. Bijvoorbeeld doordat de (ver)huurder zich niet houdt aan de afspraken in de huurovereenkomst. 

Tijdens een beoordeling van je situatie geven we je graag persoonlijk juridisch advies. Met dit advies op zak heb je een duidelijk beeld van wat je het beste kunt doen. Wil je liever dat een jurist het conflict voor je uit handen neemt? Dan kun je een Univé-jurist inschakelen om voor je te onderhandelen met de (ver)huurder.

Lees meer over Situatie beoordelen

Lees meer over Onderhandelen

Voordat je een (ver)huurovereenkomst tekent, is het altijd verstandig om deze te laten controleren door een jurist. Zo weet je als verhuurder van een bedrijfspand zeker dat je overeenkomst juist en volledig is.

Ga je een bedrijfspand huren? Ook dan is een juridische controle van het huurcontract handig. Op die manier weet je precies waar je voor tekent. En of het verstandig is om eerst nog over bepaalde voorwaarden te onderhandelen.

Lees meer over Situatie beoordelen

Tijdens of na de verkoop van een bedrijfspand kunnen er ingewikkelde conflicten ontstaan. Mogelijk heb je een pand met verborgen gebreken gekocht en wil je de verkoper aansprakelijk stellen. Of misschien houdt de ander zich niet aan de afspraken in je (ver)koopcontract.

Onze juristen helpen je graag op weg met een beoordeling van je situatie. We kijken uitgebreid naar jouw probleem en geven juridisch advies over de vervolgstappen.

Lees meer over Situatie beoordelen

Bij het kopen of verkopen van een bedrijfspand komt een hoop kijken. Met een juridische check van jouw koopovereenkomst zorg je dat je niets belangrijks over het hoofd ziet. En dat je geen afspraken maakt die later onnodig in je nadeel kunnen werken.

Lees meer over Situatie beoordelen

Wat Univé voor je kan betekenen

We hebben meer dan 250 juristen in dienst die je kunnen helpen met de lastigste situaties. Zonder dat je een verzekering nodig hebt of moet afsluiten. Wel zo makkelijk.

Vragen of snel advies nodig?

Met onze pakkethulp helpen we je direct op weg. Kom je er niet uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar.