Uw verzekeringspakket

Als u bij Univé meerdere verzekeringen heeft afgesloten, voegen wij die samen in een verzekeringspakket. Daarmee heeft u een compleet overzicht en profiteert u bovendien van pakketkorting.

Heeft u van Univé een brief gekregen over het feit dat uw verzekeringen voortaan in een pakket zijn ondergebracht? Dan leest u hieronder de voordelen, de link naar de veelgestelde vragen en de mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

Heeft u geen brief ontvangen, maar bent u gewoon benieuwd naar de voordelen van één pakket. Dan leest u hieronder meer. Wilt u uw (zakelijke)Univé-verzekeringen onderbrengen in een pakket en profiteren van pakketkorting? Dan vindt u onderaan deze pagina hoe u met ons in contact kunt komen.

De voordelen van een verzekeringspakket

Uw schadeverzekeringen in één pakket betekent:

  • tot 10% pakketkorting op de totale premie van uw pakket
  • één premiebedrag en één nota voor het totale pakket;
  • één overzicht per jaar van alle verzekeringen in uw pakket;
  • één datum waarop de verzekeringen in uw pakket worden verlengd.

Pakketkorting

Hoe meer soorten verzekeringen u in een pakket heeft, hoe hoger uw pakketkorting wordt. Die kan oplopen tot 10%. Profiteer dus van pakketkorting.

Meer weten?

Heeft u vragen over uw verzekeringen of over uw verzekeringspakket? Lees dan de veelgestelde vragen. U kunt ook online uw vraag stellen of telefonisch contact met ons opnemen: 0592 348 999. Maar u kunt natuurlijk ook langskomen bij een Univé-winkel bij u in de buurt.​