Als ondernemer kijkt u regelmatig naar de toekomst. Die van uzelf, uw gezin en uw eventuele zakenpartner. Daarom is het verstandig erbij stil te staan of u de voorzieningen voor die toekomst goed heeft geregeld. Denk aan uw pensioen, uw nabestaanden en uw eventuele compagnon.

Uw pensioen

Ondernemen is vooruitkijken. Zakelijk, maar ook privé. En er kómt een moment dat ook u stopt met werken. Wilt u dan op niveau blijven doorleven, dan is het zaak nu al voor uw oudedagsvoorziening te zorgen. Bijvoorbeeld met een privé-pensioen.

Uw nabestaanden

Als ondernemer bent u gewend alsmaar door te gaan. Dan vergeet u wel eens stil te staan bij belangrijke zaken als uw eigen overlijden. Maar wilt u straks uw nabestaanden verzorgd achterlaten, dan is het goed nu al financiële voorzieningen te treffen. Dat is direct een zorg minder.

Uw compagnon

Werkt u met een compagnon en overlijdt één van u twee, dan erft de echtgenote van de overledene normaal gesproken de helft van het bedrijf. Vaak is dat ongewenst en komt het daarna tot een uitkoop van die partner. Dergelijke situaties kunt u eenvoudig financieel regelen. Daarmee sluit u die risico’s uit.

Persoonlijk advies

Bij uw Univé-winkel kunt u terecht voor al uw verzekeringen. In een persoonlijk gesprek adviseren wij u graag over de oplossingen voor úw specifieke situatie.

Maak voor persoonlijk advies direct een afspraak met uw adviseur of neem contact op met de Univé-winkel bij u in de buurt.