Ga naar inhoud

Fietslease voor werknemers

Uit de de file en in beweging! Met een elektrische fiets naar het werk is gezond, snel en ontspannend. En via Fietslease van Univé ook nog eens heel voordelig.

Kies uw fiets uit

Hoe werkt Fietslease van Univé?

Het leasen van een elektrische fiets werkt net zoals het leasen van een auto. In 5 stappen komen uw medewerkers binnenkort op een gloednieuwe elektrische fiets naar het werk.

Wat betaalt u per maand?

Dat hangt onder andere af van de prijs van de fiets, de werkgeversbijdrage en uw salaris. Hoe de prijs berekend wordt ziet u in onze rekenvoorbeelden.

Bekijk de rekenvoorbeelden

De voordelen van Fietslease van Univé

  • Meer lichaamsbeweging: wilt u meer bewegen maar komt het er door die drukke agenda steeds niet van? Met een elektrische fiets bent u elke dag in beweging van en naar uw werk. Tijd die u anders zittend in de auto, bus of trein doorbrengt.
  • Minder in de file: wat is vervelender dan in de auto zitten? Precies, in een auto zitten die in de file staat. Iets waar u nooit meer last van heeft als u met de elektrische fiets naar het werk gaat.
  • Meer frisse lucht: de hele dag binnen zitten, daar krijgt niemand energie van. Uw dagelijkse fietstochtjes van en naar het werk zorgen voor volop frisse lucht. Dat geeft energie, zowel op het werk als wanneer u weer thuis bent.
  • Goed voor het milieu: hoe vaker de auto stilstaat, hoe minder schadelijke impact voor het milieu. Elke keer dat u naar het werk fietst draagt u dus bij aan een betere wereld.
  • Geen onverwachte kosten: een bezoek aan de fietsenmaker kan soms een flink prijskaartje hebben. Niet bij Fietslease, alle kosten voor service, onderhoud en reparaties zitten bij de maandelijkse prijs inbegrepen. Zelfs pechhulp en een bandenplakservice.

Bekijk de fietsen

Veelgestelde vragen over Fietslease van Univé